Powered By Blogger

måndag 13 februari 2012

Det är ju rakt av livsfarligt med goodiebags

Ojoj… Det här var ju liksom INTE så bra… att få presentkort och en massa rabatterbjudanden i sin hand. Som jag fick i den där väldans välsmockade eventgoodiebagen. För då måste man ju in och titta i en massa webbutiker. Ja, måste och måste men eftersom jag inte kunde låta bli så kan vi väl säga måste, om inte annat så för mitt samvetes skull. Okej? Och jag har inte mer än hunnit till den första shoppen i min spaning, Blackballoon, och redan sitter jag här med shoppingnerver som gallskriker efter att få multumklicka. För jag säger bara:

 
Lace jacket long från Vintage by Fé. Tror det var en sådan Madde hade på sig i lördags, fast i annan färg och den var ju inte mindre ful live om man säger så.


Nattlinne Frill white från Beach House. Slurp. Och så finns det ju fler av fina örngottet Fold fog som jag hade i min påse och som gärna hade kunnat bli fler: 


Och som sagt det var bara den första butiken som finns i högen av pappbitar som frestar med lockelser i form av rabatter… Halleluja… någon som vet om det finns någonslags sida på nätet där bloggerskor kan söka miljonärer för sponsring i shoppingförlustelser? Skulle behöva anmäla mitt intresse där i så fall ;o). Fler som har samma megavill-ha-bärsärk i hjärnkontoret? Kram för nu! 

8 kommentarer:

  1. Haha, jag åkte ju omedelbart dit på 20% rabatten på beach house hos blackballon som Emma delade ut på bloggen...så man behövde ju inte ens få en goodiebag för att ruinera sig!
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha... det har jag missat och tur är väl det får då hade jag väl dubbelklickat... ;o)Nu blev det "bara" ett singelklick. Nyfiken på vad du åkte dit på dock... :o)Visar min här när den kommer. Kram!

      Radera
  2. Oj pinglan, håller med dig...;) Faaaarligt med goodiebags!

    kramar
    Adela

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hihi... ja livsfarligt som sagt, men såååå kul! :o) Kram!

      Radera
  3. Svar
    1. Ja eller hur, synd om på riktigt till och med... ;o) Kram!

      Radera
  4. Tänk vad mycket du kommer spara om du räknar ut sedan efter inköp! Du kanske blir rik på kuppen, haha.. Kan tänka du gått griller i huvudet nu, oj oj..
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha... ja det har du ju rätt i... ;o) Tantlogik när den är som absolut bäst! :o) Kram!

      Radera