Powered By Blogger

tisdag 14 februari 2012

En liten rapport från Muffin Rubin – del 12

Jag vet… Jag har varit superkass på att hålla min idé om att göra ett inlägg i veckan tillägnat Muffin katt. För sedan jag började skolan har det blivit minimalt med foton tagna på henne. Men! 
Nu har jag en mindre dos som jag tänkte kasta ut här. Och så får det väl istället bli lite sporadiska inlägg när andan och bildlusten faller på framöver. Okej så?


Denna bilden är tagen idag. När Muffin blev påkommen med att sitta på datorn. ”Opps liksom bästa att ta sig härifrån”, tänkte hon och började flytta en tass…


… och råkade placera den så sidan började scrolla uppåt… och en liten katt blev ytterst förvånad och häpen. Det såg verkligen ut som hon försökte läsa…


… och där läste hon nog också, för hon satt länge och tittade, i Emmas blogg, när scrollet stannade av. Så länge att hon glömde att hon inte får vara på datorn:

Fast hon har ju även lite annat att vara slutkörd för också. Som i helgens eskapader a la premiär. Då hon blev stor flicka, genom att för första gången i sitt liv löpa. Och inte bara hon, utan Smilla katt passade också på. Så de två hade förutom extremt volymstarka konserter även haft någonslags brottningssejour:





Och det var allt från Muffin Rubin för den här gången, och från mig också, som fortfarande brottas i ett dubbelsidigt sjukläge… Båååring!... :o( Take care. Kram!

9 kommentarer:

  1. Vilka ljuvliga katter. Jag döööör.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack tack! Dock inte så ljuvligt med deras falska sånger på nätterna… ;o) Kram!

      Radera
  2. Ja men hur söt får man lov att vara!!? Muffin Rubin på datorn är så gulligt att jag smälter direkt.. Bilderna på bägge löpdamerna är ljuvliga! Tänk att det tog så många år för mig att fatta det fungerar utmärkt ha både hund o katt! Fast bättre sent än aldrig förstås.
    Hoppas du mår lite bättre o kan få i dig något gott!
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vilka myspysingar :) De ser ut som de myser ihop med det kanske var ett slowbråk :) Muffinbilderna vid datorn är så kul! Grizzly är bra på att sätta igång skrivaren, jättekul tycker han :)) Krya på dig! Kram

      Radera
    2. Annelie: ja men det är bra att du kom på det i alla fall. :o) Hur är det med Elvira, har hon också blivit stor? Eller hon är nog lite yngre förresten, Muffin är född 7 maj. Kram!

      Odd me: haha… ja jag kan tänka mig att skrivaren är kul, vi har ingen sådan så den lilla finessen har mina aldrig lärt sig. :o) Kram!

      Radera
  3. Hej!

    Jag har en liten fråga om "rostunikan", lämnar du in den på kemtvätt eller tvättar du för hand?

    Kram och tack på förhand från Sara

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag har tvättat den för hand. Det har funkat hur bra som helst. Och tack för att du påminde mig om den, har inte använt den snyggingen på länge, alldeles för länge… Kram!

      Radera
  4. Söta lilla Muffin blir tonåring...jaja...:-D

    Kramar
    <3<3<3<3

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja det är helt galet, hon var ju nyss helt ny och miniliten… Time flies minsann… :o) Kram!

      Radera