Powered By Blogger

söndag 26 februari 2012

En rapport – efter 8 veckor i Shapeupland

Söndagsmorgon och alltså dags för veckans sifferdom. Den som vågen förmedlar. Denna lilla tingest som har makt genom sin förmåga att väcka så mycket känslor, och dessutom så vansinnigt skilda känslor. Allt från den mest toppspeedade lycka till kubikpanik och grav ångest… Mitt möte med den idag gick i glädjens tecken: 


Ett alldeles lagombraigt nummer tycker jag. Som jag dock inte hade tänkt skulle uppenbara sig förrän om en vecka… ja stackars mig… ;o) Men! Det är en magisk gräns! För det är halvtid! Jag har gått ner halvparten av det mål jag satte upp när jag drog igång (med ett par hekto till godo men de kan vi strunta i nu…). 
Och att jag hade hoppats att det skulle bli om en vecka handlar om att då är det hög tid att packa för Kap Verde. 
Och halvtid + semester = halvtidsvila från kaloritänk och vikterier. Och så kommer det att bli! Gäller bara att hålla dagens vikt en vecka nu, så jag inte börjar nalla på det där med paus så här i förskott… :o) 
Jag brukar ju kasta in siffertotalen här också, så det gör jag även denna gång:

Vägning vecka 0: 1 januari 69,1 kg
Vägning vecka 1: 8 januari 68,5 kg = – 0,6 kg
Vägning vecka 2: 15 januari 67,2 kg = – 1,3 kg Totalt – 1,9 kg
Vägning vecka 3: 22 januari 66,0 kg = – 1,2 kg Totalt – 3,1 kg
Vägning vecka 4: 29 januari 65,0 kg = – 1,0 kg Totalt – 4,1 kg
Vägning vecka 5: 5 februari 64,5 kg = – 0,5 kg Totalt – 4,6 kg
Vägning vecka 6: 11 februari 63,8 kg = – 0,7 kg Totalt – 5,3 kg    

Vägning vecka 7: 19 februari 62,6 kg = – 1.2 kg Totalt – 6.5 kg
Vägning vecka 8: 26 februari 61,7 kg = – 0,9 kg Totalt – 7,4 kg

Hoppas ni får en bra dag. Med sol och bara kul saker på schemat. Kram på er!

11 kommentarer:

  1. Jä..ans va bra jobbat. Skönt att slippa ligga i vassen och istället kunna njuta av sol och värme. /K

    SvaraRadera
  2. Bra där! Skulle behöva shape up här med. Har frossat alldeles för mycket och för länge.
    Kram!

    SvaraRadera
  3. Grattis! Kämpa på. Ha en fin dag! :)

    SvaraRadera
  4. Men åh vad duktiga alla är jag blir så peppad av att läsa om detta , helt superbra ju! grattis!!! Är det bara shapeup och uträknat antal kalorier med den du har följt?kram!

    SvaraRadera
  5. Men vad du är duktig! Shit pommfritt liksom...<3<3<3<3<3<3<3<3

    Kramar!

    SvaraRadera
  6. Starkt jobbat stumpan! Tänk vad man kan åstadkomma bara genom att tänka efter innan man stoppar nåt i munnen! Säger en som ska unna sig en bakfylllepizza i dag.......
    Kram!

    SvaraRadera
  7. Tackar och bugar för era kommentarer! De finns i bakhuvudet de dagar då det mest bara är pest och pina så Tack som fan!
    Och ja det är bara Shapeup jag följer, inga dieter inga piller eller annat bantningsjox. Bara räkna kalorier ag stoppar i mig och äta vettigt. Helst röra på sig också, fast det går lite sisådär...
    Kram på er!

    SvaraRadera
  8. Wooow! Imponerande! Du har också lyckats att inspirera mig, men tyvärr fösvinner mina kilon inte lika snabbt som dina :)
    Kram
    Charlotte i Borlänge

    SvaraRadera
    Svar
    1. Fast de försvinner för dig också verkar det som efter det du skriver i alla fall, och det är ju det som är det viktiga. Mina försvinner nog lite för fort, bättre långsamt och lyckas hålla det i längden. PeppKram!

      Radera
  9. Som sagt så är jag superimpad o lite avis. jag har gett upp shapeuplandet. Blev för invecklat och så hände inget direkt på vågen. Plus att jag tyckte det var mysko många gånger när jag slog in nån mat som t ex en banan, då kom där upp massa olika sakerr först med ordet banan i, och sen en massa olika bananer med olika kalori innehåll.... sånt gör mig irriterad. men strunt i det, nu pratar vi inte om mig, utan att du är himla duktig. Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Men vad trist att du tyckte det var jobbigt. Jag tycker också att det är lite irriterande ibland att det dyker upp så mycket olika men jag tar ett på måfå med kalorier nånstans i mitten. Ja egentligen är ju hela bantargrejen rätt jobbig. Vi får väl peppa varandra... :o) Kram!

      Radera