Powered By Blogger

lördag 18 februari 2012

Förlamande trötthet & Mollynykomling med bryderier

Den slog till redan på tåget hem i eftermiddags, en förlamande trötthet. Som från ingenstans. Men som gjorde att jag fick ta till den yttersta gränsen av möda för att lyckas förflytta mig de 200 metrarna från tåg till hem. 
Kom på att jag hade en viktig Tradera-auktion att bevaka, men fick inte igång Internetuppkopplingen i datorn så det blev till att ninja via mobilen, shit vad segt det var. Men! En icke-Mollymärkt jeanskjol, som jag verkligen behöver inför Kap Verde-resan om lite drygt två veckor, vanns till ett riktigt megaschysst pris. 

Jag kände då mest för att gå och lägga mig men eftersom mat är kul så fick det bli en släpning av domnad kropp till Ica istället. Följt av vovvenad och därpå matlagning. Sedan var min tanke att titta in här, men när jag efter en halvtimme fortfarande inte hade lyckats kicka igång Internet så kastade jag mig istället i sängen för att kolla tv. Och tvärsomnade. 
För att vakna för en stund sedan, mitt i natten, och vara kalaspigg. Och äntligen lyckas få igång Internet. Och samtidigt börja fundera rejält över dagens Mollyköp. För det har dragit med sig en del bryderier. Inte över plagget i sig, eftersom det är en hett efterlängtad tingest. Men! Över storleken jag valde till slut. En 2:a:


Som jag inte riktigt kan knäppa. Men! Som förutom det kändes lite bättre i size överallt annars. Jag vill ha jeansjackor som koftor typ och gillar därför att de är lite tightare. Och eftersom jag dessutom jobbar på det där med att loosa vikt så fick jag för mig att en mindre skulle bli bättre. Men! Nu när jag tittar på bilderna jag tog i provrummet på Åhlens idag så blir jag ordentligt tveksam. Här är 3:an: 


Så därför kan jag inte låta bli att kasta ut en nattlig fråga till er: ska jag behålla 2:an eller byta till en 3:a? Vad hade ni gjort? 
Tackar för ärliga svar så här i förskott genom att tipsa er om erbjudandet som Åhlens stoltserar med just nu. Köp tre valfria varor och få 20% på hela köpet. Gäller till och med söndag. Perfekt för mig som sålt lite, suktar efter jackan och dessutom länge har behövt förnya mitt bhsortiment och därför slog till på dubbelt upp där. 
Så nu fick jag allt för mindre än vad bara jackan kostar i ordinarie pris. Så snacka om att jag har tjänat pengar idag, allt enligt den underbara tantlogiken… :o) Kram!

14 kommentarer:

  1. Jag tycker du ska behålla 2an. Jeansjackor tycker jag är snyggast uppknäppta och får inte se för stora ut. Jag har beställt en 1a i denna och den går visserligen att knäppa men det knappt så det kommer jag aldrig göra :)

    Du är skitsnygg i den och den kommer vara toppen till våren ju...

    Kram
    /Vivvi

    SvaraRadera
  2. Hej!

    godmorgon. Jag skulle behålla 2an även om 3an kanske sitter bättre just idag. Men du får ju en liten föraning om hur den kommer att sitta om minus ett par kilo så behåll.
    Ha en finfin lördag.
    Kramar från Eva

    SvaraRadera
  3. Behåll 2:an kram och ha en mysig lördag!

    SvaraRadera
  4. Absolut 2:an. Ha en fin lördag!

    SvaraRadera
  5. Håller med alla andra, behåll 2:an så klart./K

    SvaraRadera
  6. 2:an säger jag med...bättre form och silhuett.

    Kramar!!

    SvaraRadera
  7. Jag tycker däremot att 3:an sitter snyggast på dig. Men har du tänkt gå ner i vikt ytterligare så skulle jag behålla 2:an. Ha en fin dag!

    SvaraRadera
  8. Ja ska kanske inte svara på den här eftersom jag är tant bekväm :) Och jag vill dessutom kunna knäppa mina jackor. Men om du tappar mer i vikt kommer du ju kunna knäppa den. Kör på den som känns bäst helt enkelt! Kramar

    SvaraRadera
  9. Behåll 2:an, den sitter snyggt tycker jag. Klart du har sparat pengar, underbara tjejmatte:)
    Kram

    SvaraRadera
  10. Tusen Tack för responsen!!! Jag är fortfarande kluven i jeansjacksfrågan men eftersom ni i princip enväldigt säger behåll 2:an så är det så det får bli. Jag är lite vidskeplig och tänker att bara för det så går jag väl inte ner ett gram till i vikt snarare sväller som en ballong… men jag försöker skita i det och tänka positivt… För nu är det 2:an som gäller…. :o) Kram på er!

    SvaraRadera
  11. Finns en Quick Fix som heter Calici annars; jag har tappat 2 kg sen igår...
    Skämt åsido; förstår att årets jacka inte är lika tajt som pinupan då för i den har jag 4.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nä den är inte riktigt lika tajt framför allt så är det stretch i denna. Hoppas du mår bättre nu. Kram!

      Radera
    2. Aha då kanske den får kollas på här också vid tillfälle.
      Jo jag är nästan på benen 1,5 kg lättare =)
      Såhär dålig har jag inte varit på evigheter. Tur det går över relativt snabbt.

      Radera