Powered By Blogger

söndag 19 september 2010

Anonyma påhopp & bilder från visningen

Linda fick skit för att hon uttalade sig om de tandpetsmagra modellerna på Odd Mollys visning i New York i veckan. Jag fick skit för att jag inte nämnde något om det i mitt inlägg om visningen.

Jag har absolut ingenting emot åsikter, tvärtom så uppskattar jag att få höra ärliga ståndpunkter, mycket hellre det än tomt smicker. Men barnsligt skrivna påhopp av anonyma tar jag faktiskt inte ett skit på allvar.
Så vill ni säga något som jag ska ta till mig så måste ni ha stake nog att kasta fegmössan och våga stå för det. Och så är det liksom med det.

Så utan att ta upp någonting om modellernas vikt den här gången heller så tänkte jag tipsa om att det finns ett gäng bilder från visningen i Deepflings blogg. Dessa bland annat:


Jag är helt såld på många av vårens plagg. Färgerna, mönstren, snitten… Tur det dröjer innan de landar i verkligheten. Så jag hinner garderobsrensa ett par gånger, spara som en tok och planera en bankstöt… ;o)

På tal om garderobsröj så ska jag övergå till just det nu.

Hoppas ni får en bra söndag. Glöm inte att gå och rösta. Och har ni missat Lindas klipp på vår favoritsångare Jay Smith så hittar ni dem här.
Vi ses senare. Kram!

11 kommentarer:

  1. Ha, ha! Hur fan man än vänder sig har man arslet bak! Jag får skit för att jag skriver om det och du för att du inte gör det....
    Älskar färgerna från vår och sommar jag med. Säg till när det är dags för the big job så hakar jag på;) Ha en fin söndag gumman. Kram!

    SvaraRadera
  2. Vårens kläder är fantastiska, underbara färger och enkla snitt.Tveklöst finaste jag varit med om=)

    Aaa herregud det finns alltid folk som ska gnälla på allt o alla, bara o skita i som sagt...människor e roliga små varelser-klaga på någon annan för sitt eget välmående?


    kram!!

    SvaraRadera
  3. Mmmm, jag längtar också till vårens kläder och skulle också behöva rens. Men det som behöver ut är kanske för sommarbetonat... Kanske ska man vänta till våren? Hur tänker du?
    Kram

    SvaraRadera
  4. Linda: ja visst är det fantastiskt, hur man än göt får man skit. Fast vi kan ju vara lite stolta och nöjda över att vi ger de anonyma lite sysselsättning. :o) Haha… ja en fet stöt skulle inte sitta fel i kassaskåpet inför vårsläppen. ;o) Kram darling!

    Filippa: ja visst känns det som att det kommer att bli en riktig toppkollektion. :o) En förbannat dyr vår med andra ord. :o) Om man orkar hålla på att lägga energi på att hacka på andra så har man det nog inte så kul, så egentligen är det mest synd om de små krakarna… Kram!

    Lillis: jag har lite linnen och sådant och jag tänker som du, att jag väntar med att försöka sälja dem till våren. Känns som man kan få mer för dem då. Kram!

    SvaraRadera
  5. Hej sötnos!
    Dessa galningar tär på krafterna.. Skit i dom!
    Jag har faktiskt inte sett modevisningen än..vad är det med mig! Klart jag skall se den men inte just nu. Övertygad det finns tok-mycket fint som kommer..
    Vi har varit o röstat. Idag åkte Coolwool dressen i royal på här.
    Ha en riktigt skön val-söndag!
    KRAM

    SvaraRadera
  6. Håller med dig helt och fullt! SÅÅÅÅ fegt att tycka anonymt! Tyck gärna men stå för det! Håller också med dig om vårens kollektion...mums! Här blir det en bankstöt om du ska med eller något annat ha ha ha ....=)

    Kram!
    Adela

    SvaraRadera
  7. Skit i gnällspikarna, det finns alltid folk som måste gnälla och klanka ner på andra!
    Jag vet inte riktigt vad jag tycker om vårens kläder ännu, bilden till vänster visar en fin klänning men jag tror att jag måste se mer för att bestämma mig för vad jag tycker ;-) röstat har jag gjort så nu gör jag inget mer idag :-)
    Kram på dig!

    SvaraRadera
  8. Jag gillade också mycket av kläderna på visningen!

    Kul att se bilderna från visningen på Deepflings logg!

    Kram från V

    SvaraRadera
  9. Jag gillar den koftan som modellen till höger har. Den ser så skön ut, och vacker!!!
    kram på dig! kika in hos mig....
    ♥♥♥♥♥Tänkte maila dig idag, men nu är orken slut. Jag bjuder på en trädkram i stället:-)

    SvaraRadera
  10. Annelie: det blev lite royal för min del idag också. Jag bara älskar den färgen, perfekt att pigga upp sig med i höstrusket. Kram!

    Adela: haha… jag vi får organisera upp någon kupp som ger fett med stålar… ;o) Kram!

    Peggy: samma här, har röstat och inte så mycket mer än så. Jo folk som klankar på en för allt och inget finns det alldeles för många av, på mitt jobb kryllar det av dem… :o) Kram!

    Viola: ska bli spännande att se när de kommer ut irl, hur mycket man gillar då… risken är att det är en hel del. Kram!

    Lingonberrie: haha… jag var precis inne hos dig. Glömde skriva att det var helt underbara bilder, framförallt den sista. Älskade den bilden. Kram!

    SvaraRadera
  11. Hej sweetie! Om du ska rensa Mollysar får du mer än gärna lägga ut dem i bloggen innan de åker ut på Tradera;-). Har haft en riktig tråkdag: städat, strukit, tvättat och röstat så klart. Och icke att förglömma: lyckats sätta i mig en hel bytta av ICAs Tiramisuglass -hjälp!
    Kramar

    SvaraRadera