Powered By Blogger

torsdag 9 september 2010

Dagens version 2 – flaxade runt i bokaffärer

Det blev en utesväng till idag. Det i sällskap av dagens version 2. Som innebär att kofta blev jävulspinuppa och svart sjal övergick till en Scarf scarf i royal, dock draperad lite mer löst och ledigt efter en stund.
För jag insåg ju själv ganska snart att det ju inte ser riktigt klokt ut här...


Jag kunde bara inte släppa boken som jag har fått tips om. Drog dock på det in i det sista så det blev lite hektiskt där på sluttampen innan butikerna skulle bomma ner för dagen. Flaxade runt i tre bokaffärer utan att den fanns någonstans. :o( Resultat istället: tant i deck.

Jag är så förbannat envis för jag bara ska fixa allt liksom, men no way… Dags att lära gammal hund att sitta med andra ord…

Men eftersom det här inte ska bli en psykblogg så tänker jag inte tjata mer om det. Och eftersom jag har utmanat vackra Katinka att vi ska bilda en pakt i att sluta be om ursäkt så tänker jag inte göra det heller… bara påpeka att mail och kommentarsvar kommer imorgon…
Sov gott vänner. Vi ses imorgon. Kram!

8 kommentarer:

  1. Kära du,
    nu mailar du över adressen så fixar jag det!

    KRAM

    SvaraRadera
  2. Du ÄR skitsnygg i royal säger jag igen! Vid ett svagt ögonblick funderade jag på att sälja min sådan scarf....hell no! Den stannar=)!!


    KRAM!!

    SvaraRadera
  3. A-K: jag mailar! Kram!

    Linda: god morgon vännen! Kram!

    Fengxu: detsamma och nu är DU rädd om dig! Kram!

    Filippa: vilken himla tur att du kom till insikt! Den är ju grymsnygg, och på dig kan jag bara tänka mig att den är klockren. Kram!

    SvaraRadera
  4. Finaste söta Josanne!
    Tack för ditt mail! Hör av mig senare, innan vi åker tänkte jag. (STHLM=85 års kalas)
    Det är inte alltid bra att vara ensvis som åsna.. Ta det lugnt idag!
    KRAM

    SvaraRadera
  5. Ja, nu får vi minsann sluta att be om ursäkt kära du! Jag vet ju precis vad du menar och du och jag är nog väldigt lika. Jag lovar att försöka och du är så fin så! Önskar jagpassade i den där Royalfärgen! Kram

    SvaraRadera
  6. Annelie: hetsa inte med att höra av dig för att du känner tvingad, ta det lugnt vännen, vi hörs när vi hörs. Och om tre veckor ses vi. :o) Var rädd om dig! Kram!

    Katinka: vi får väl dra varandra i öronen om vi faller in i ursäktsträsket... ;o). Ha en underbar semester! Det är du så mycket värd! Kram!

    SvaraRadera