Powered By Blogger

lördag 11 september 2010

Dagens Mollyträff i Malmö

Det är synd att påstå att min kamera fick jobba idag. Mestadels glömde jag bort att jag hade den med. Det blir lätt så med sköna människor omkring sig. Då såväl tid, rum och som framförallt bilder hamnar i skymundan. Men här är den lilla skörd jag lyckades klicka ihop, som inleds med en gruppbild, stulen från DrMolly:



Först utanför Unica, sedan inne på AjaBaja. Jag har sagt det efter tidigare träffar och jag säger det igen; underbara brudar, underbar dag. Underbart trött.

Om jag shoppade? Nej, jag kände inte för det….

Haha, den lätte går jag inte ens på själv, klart att tant kom hem med kassar. Två kassar, tre Mollysar. Varav två av dem är exakt samma sak men i annan färg…
Velade och fjollade, kunde bara inte bestämma mig. Så det blev båda...
Visar imorgon. Sov gott! Kram!

11 kommentarer:

  1. Sötnos, du tog båda, hahahaha!
    Själv är jag sjukligt nöjd med mina inköp.

    Gott att se dig så pigg idag.

    Kramar

    SvaraRadera
  2. Vilka bilder, vilken glädje, vilken dag... Förstår att ni haft det mysigt!! Hoppas få se dina fynd snart... ;-) Sov gott!

    SvaraRadera
  3. Fin bild på ditt ena långfinger inne hos Jeanette;) Jag har ett par sleewewarmers och använder dom faktist rätt mycket på vintern. Du kör sträckbänksvarianten som vanligt med dina inköp:) Kram gumman!

    SvaraRadera
  4. Visst var det en helt underbar dag! En sån dag som jag kallar - energipåfyllardag. F-n vad jag har skrattat och haft skoj. Längtar tills vi ses igen.
    Kram

    SvaraRadera
  5. Vilka FINA bilder! Jag hade kameran med men hann inte ta en enda. :)
    KRAM Kristin, AjaBaja

    SvaraRadera
  6. Fengxumamma: jag hörde visserligen något om att man inte behöver handla… hmmm… jag fattade aldrig den riktigt :o) men med tokiga kärringar kan det bli precis tvärtom… kunde ju inte välja, så det man inte har i huvudet får man ha i plånboken… ;o) Kram!

    Helena: ja Mollytokar är ett helt eget släkte, ett helt underbart släkte. :o) Kram!

    Linda: haha… jag borde ju ha anat att hon skulle lägga ut den… tokan. :o) Jag fick aldrig hem sleevewarmersen, ångrar faktiskt det nu… fast det kanske går att åtgärda… sträckbänk it is! Kram!

    Jeanette: skriver absolut under på det! Mindre än 3 veckor till vi ses igen! Lovely! Kram!

    Fröken Abbe: detsamma! Och snart ses vi ju igen. Kram!

    Kristin: haha… nä jag förstår det som du fick jobba… tack underbara för kanonservice och en oförglömlig dag hos er! Vi lär garanterat ses igen! Kram!

    Lillis: haha… snart, ska ta bilder strax. Kram!

    SvaraRadera
  7. Så fina bilder! Nu behöver jag ju inte lägga ut mina, haha. Nej jag skojar bara, dom kommer lite senare. Tyvärr har vi husvisning idag på eftermiddagen så jag har lite homestyling(röjning) på gång och allt annat får vänta så länge.
    Ha en go dag idag!

    SvaraRadera
  8. Lingonberrie: ser verkligen fram emot dina bilder när du hinner, så tro inte att du kommer undan. ;o) Lycka till med husvisningen! Kram!

    SvaraRadera
  9. Wiiieee, så kul det var att träffa alla!
    DU är så underbar.

    Kramar

    SvaraRadera