Powered By Blogger

torsdag 2 september 2010

Fall för Malmö & en ursäkt...

Häromdagen hade Dr Molly ett inlägg om vad hon vill prova på vår träff i Malmö. Just då satt jag och klurade på samma sak. Så nu har jag copycatat grejen och kommer med en egen lista på vad jag vill prova i Malmö.




Anledningen till denna iförvägförteckning är för att min extremt ostrukturerade hjärna inte ska missa någon av min absoluta favoriter. Eller gå bananas och kasta sig över helt andra skapelser...
Men det blir 1, max 2 plagg, beroende på prislapparna, som kommer att få följa med mig hem. Om det nu finns någon av dessa godbitar kvar i min storlek vill säga… Men det lär jag ju märka…

Måste dock erkänna att det kan vara så att jag smygprovar några av dem redan imorgon. För jag ska på möte i Malmö och då kommer det ju att bli stört omöjligt att undvika en liten tripp inom i alla fall någon av butikerna som säljer Mollysar… :o)

Sen vill jag be en massa om ursäkt för att jag är snudd på obefintlig i er andras bloggar. Men det är mycket som snurrar i min lilla skalle nu så jag vare sig hinner eller har tillräckligt mycket energi just nu. Fast det blir bättre, jag lovar. Frågan är bara när… Men ni finns i mitt hjärta, bara så ni vet. Kram!

13 kommentarer:

  1. Inte kommer du att kunna hålla dig borta från Ajabaja i morgon;) Passa på och förprova lite du, annars får du fulla häcken att hinna med på träffen! Fin-fina saker du har på bild här:) Kram

    SvaraRadera
  2. Stort "lycka till" i morgon på mötet ♥
    Ja, guuud alltså , HUR mycket lasar som helst att prova & SÅ SNYGGA ! Tror att du kommer hem med en 327:a eller en minigown i lite green i morgon ;-) Eller båda hehe
    KRAM !

    SvaraRadera
  3. Ha det så fint i morgon! Den gröna tutun finns på factory och Åhléns, tror den är slut på Ajabaja.
    Massor med kramar!

    SvaraRadera
  4. Linda: nä det ska nog till jordens undergång för att jag ska lyckas undvika just den butiken imorgon. Och varför inte passa på för att undvika fula häcken… ;o) Kram!

    Johanssonskan: promise you, att inte en enda lase ska med hem imorgon, vi har ju en deal, en ut, en in och eftersom ingen fått respass ännu så får jag allt se till att hålla på mig… till träffen i alla fall…:o) Kram!

    Lingonberrie: tack för tipset! Fast det lutar ju nog mest mot att det blir Ajabaja jag hälsar på, de har ju mest annars. Och så fina grejer, som inte minst du visade under din provning i veckan. Kram!

    SvaraRadera
  5. Jodu, där hade du lyckats pricka in 3 av de 4 höstplagg jag köpt. varav två i samma färg t.o.m. Vilket alltså måste betyda att du har otroooligt bra smak! Kan inte tolka det på annat sätt helt enkelt, hehe....
    Önskar dig en trevlig provning av dessa underbaringar! Jag är helnöjd med mina (wigwam velvet, 327 vintage powder, plath strap dress powder är det jag har...)
    Kram

    SvaraRadera
  6. Linda: haha... hade det varit så lätt att slippa fula häcken så hade jag rusat dit på en gång... fulla häcken menade jag ju såklart. Råkade tappa ett l på vägen bara. Men helt ärligt så lät det roligare med fula... ;o) Kram igen!

    SvaraRadera
  7. Nena: haha... klart att VI har otroligt bra smak, vi är ju Mollyister av finaste rang... haha...;o)
    Plath dress powder finns också i mina funderingar, märkte först nu att jag missade att få med den bilden. Men de tre du har är några av de absoluta högfavvosarna. Kram!

    SvaraRadera
  8. Så roligt du ska ha inne på Ajabaja! Avundsjuk så det förslår..har förstått deras butik är full med godingar. Fast först önskar jag lycka till på mötet! Sedan önskar dig god Mollyjakt efter..
    Ha en bra lyckosam fredag!
    KRAM

    SvaraRadera
  9. Tack söta rara! Kan behöva ett lycka till för det kan bli ett hur jobbigt möte som helst... :o( Så om det blir något butiksbesök efter hänger nog lite på hur det har gått på mötet...
    Ha en superbra dag gumman! Stor kram!

    SvaraRadera
  10. Hej Josann!

    Snygg lista må jag säga, hoppas att ditt möte går bra. Unna dig ett litet butiksbesök hur det än går. Fira eller dränk, ja du vet.
    Kramar från Eva

    SvaraRadera
  11. Eva: ja det lutar tyvärr mer åt dränk... och är lite rädd för att jag då även ska dränka ner alla mina slantar i Ajabajas kassaapparat... ;o)Vi får väl se hur det går. Stor kram!

    SvaraRadera
  12. wigwammen är underbar! Har provat den men inget köp än...plath strap dress är fantastisk och prisvärd, har köp två tom!=)
    Hoppas du hittar det du söker=)
    kram!

    SvaraRadera
  13. Filippa: hittade ingen plath på Ajabaja idag. :o( Hoppas på att någon annan butik i Malmö kommer att ha den istället, när vi har vår träff nästa helg. Wigwamen blev dock provad = kärlek! Kram!

    SvaraRadera