Powered By Blogger

söndag 15 september 2013

Gårdagens gerillaprovning på Lindex


Grå t-shirt med bulldog i glittertröja, storlek XS pris 199:- 
Inte min stil, alls, men ag tyckte den var rolig så därför åkte den med in i provrummet. Mjuk och kön och med lite passform, vilket gillas.


Vit t-shirt med döskallemotiv, storlek S, pris 199:- 
Även om jag kan tycka att döskallemotiv är ett fett uttjatat fenomen så gillade jag detta. Och inte blev det sämre av att modellen med lite större urringning och holkaktiga ärmar är av det slag jag trivs mycket bra i.


Orange blus, storlek XS, pris 299:- 
Föll för färgen och även om modellen går högre upp i halsen än vad jag normalt tycker om så fick även den ett plus när blusen kom på. Mjuk och schysst luftig. 


Militärgrön skjorta med brodyr & nitar, stl 36, pris 299:- 
Jag tycker det är skitsnyggt, med skjortor i allmänhet och militärgröna sådana i synnerhet. Men hur mycket jag än skulle önska det så passar de inte på mig. Vare sig vad gäller modell eller färg. Så uttrycket allt klär en skönhet stämmer inte ;o)


Militärgrön skjorta med nitar, storlek 36, pris 399:- 
Lik den ovan men med lite mer nitar vid axlarna och i något tjockare kvalitet. För övrigt hänvisar jag till ovanstående text vad gäller hur den ser ut på mig.


Militärgrön bomberjacka, storlek XS, pris 399:- 
Här tycker jag dock att färgen funkar en smula bättre på mig. Gillade den här mjuksköna jackblusen eller vad man ska kalla den väldigt mycket. Skulle vara längden som är i kortaste laget bara. 


Stickad melerad bomullskofta, storlek XS/S, pris 399:- 
Grungeinspirerad kofta som tyvärr har ganska vida och armbågskorta ärmar. Annars kunde denna mycket väl ha hamnat på önskelistan 

Ja det var det. Vad säger ni, någon ni hissar? Eller dissar?... Peace out för nu!

2 kommentarer:

  1. Du är finast i döskalletröjan, den orange blusen och koftan! Du klär i orange, men ser mest bekväm ut i döskalletröjan :-)
    Jag var inne på Lindex i går med och de har en hel del fint. Jag faller som vanligt för vitt och blått :-)
    Kram

    SvaraRadera
  2. Vad är det för motiv på första tröjan? Katt i paljettjacka?
    Döskalletröjan var fin, även om jag också är lite less på döskallar (både levande och döda).

    SvaraRadera