torsdag 29 maj 2014

Därför undrar jag nu om någon av er har tips

Jag gav, korkat nog, bort den jag hade, kom på dagen efter den var borta att jag behövde den... Termosen. Så därför är jag på, lite smådesperat, jakt efter en ersättare... Hittade denna...


... i en lokal butik idag. Ganska snygg, hyfsat stilren åtminstone, men med tanke på att en stod där bucklig och halvsöndrig, redan i affären, känns den inte helt stabil... Så! Därför undrar jag nu om någon av er har tips på schysst termos i vettig (helst tokbillig) prisklass? Hade varit supersnällt om ni vill lämpa av dessa här i så fall... Peace out!

- Posted using BlogPress from my iPhone

2 kommentarer:

 1. Denna är grym! Har fått följa med mig på föreläsningar på universitetet nu i två års tid och den funkar perfekt! Flera av mina kursare har samma och alla är nöjda. Ett stort plus är att det är en termosmugg så man kan dricka direkt ur den. Man slipper kladda ner locket och risken att spilla är minimal. Jag har den i svart men den har blivit lite repad av nycklar i väskan så hade hellre köpt en silvrig om jag skulle köpa en idag :)

  http://www.clasohlson.com/se/Termosmugg-Asaklitt/Pr343546000

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är en lite större termos jag är ute efter, 1 liters eller så men tusen tack för tipset i alla fall, kan vara bra när termosmuggen jag har nu går i pension :o) Kram!

   Radera