söndag 18 maj 2014

Kan man inte sova kan man ju avslöja hemligheter istället…

… eller åtminstone en hemlighet. För nu är det så nära 100 procent man kan komma att jag har en ny arbetsplats att gå till när månaden står på juni. Så nära att jag kan och vågar avslöja det jag hemlighetsfjollat om här ett bra tag. Det att jag har fått jobb som undersköterska. Även om det egentligen bara handlar om ett sommarjobb, men det väljer jag att blunda för... Och säger istället Äntligen liksom! 


Jag har velat det ett bra tag men då det var sisådär två decennier sedan jag ägnade mig åt denna profession behövde jag bevisa att jag fortfarande kan genom att validera mina betyg. Vilket jag gjorde i höstas. Med toppresultat. Men inte räckte det då det även har handlat om att jag saknar färska erfarenheter från fältet. Varför få någonting enkelt, liksom… och därför har jag fått nöja mig med tack men nej tack till alla de ansökningar av utannonserade tjänster jag skickat in. Till nu. Då jag skumt nog plötsligt hade fem olika arbetsplatser att välja mellan… Plus jobbet jag redan har, som jag precis fått och alldeles nyss har börjat på.

Men jag valde att lyssna på mina känslor, min personlighet och sådant jag värdesätter i livet. Och då var beslutet ett av de superlättaste jag någonsin fattat. Vill ni veta varför? I så fall får ni vänta ett tag med svar på det då det står en hund med benen i kors vid ytterdörren. Och kissnödighet går före mitt svammel… Tjing!

7 kommentarer:

 1. Hej!
  Stort Grattis! Bara sommarjobb är inte bara! Jag har en väninna som också kämpar att komma tillbaka inom vården men då det utbildas många arbetslösa inom vården har inte hon lyckats tyvärr. Hon kämpar på och ska visa detta för henne så hon ser det lönar sig att kämpa :o)
  Grattis önskar Janet!

  SvaraRadera
 2. Du är så vansinnigt värd det fina fina!
  Tusen kramar

  SvaraRadera
 3. Åhhh så glad jag blir! Skickat sms till dig. Snälla svara och berätta. Både jag och Andy sitter här och gläd med dig så. Bamsekram

  SvaraRadera