tisdag 13 maj 2014

När kliet i kroppen är starkare än motviljan att bli blöt


Fick en helt oförberedd ledigdag. Och då jag är så förbannat snobbig att jag har extremtsvårt för arbeten där man sitter ner hela dagarna, så pass att jag snudd på inte fixar det, och att jag trots det har just ett sådant för tillfället, så var kliet i kroppen betydligt starkare än motviljan att bli blöt. Så! Därför begav jag och Ajax oss till storskogen. För en megaregnig men galet vacker promenix med Jeanette. 


Och en snabb avstickare till min pappas grav. Där jag pinsamt och direkt kunde konstatera att det krävs ett återbesök med spade, putsdukar och lite fina blommor inom det snaraste. Och där vi sedan avslutade motioneriet med en improviserad frukostlunch och några timmars viktigt babbel i Jeanettes blomprydda boning. 


En supermeganajs dag och utflykt. Men på bussen på vägen hem överfölls jag av den där måste-röra-mig-rastlösheten igen så vi hoppade av halvvägs och knallade hem. Även det med mobilen på fotoläge. Så det kan därför hända att det dyker upp ännu lite mer naturporr här under kvällen. Så är ni förvarnade... Tjing! 

2 kommentarer: