torsdag 8 maj 2014

Gårdagens stass & eftersom det är dumt att sluta hoppas

Av ett dagslångt sängliggarskäl har jag ingen färsk stass att visa upp, däremot den från gårdagen, som får agera stand-in i brist på något vettigare att förmedla:


Trodde jag skulle må bra igen, eller betydligt bättre efter ett par timmars sömn. Jag trodde fel. Jag mår fortfarande skit… Fast eftersom det är dumt att sluta hoppas sätter jag nu min tilltro till att nattsömn ska funka som botemedel… 

Förutom att tycka alldeles förfärligt synd om mig själv har jag även hunnit med att beundra och förundras över vilket sjujäkla fokus Tommy Myllymäki besitter. Kocken som idag vann Bocuse d´Or, även kallat kock-EM. En egenskap jag önskar jag hade betydligt mer av. Vilket är vad jag ofta funderar över för tillfället. Hur jag är, hur jag skulle vilja vara och varför… Ett funderande där sanning och vision ibland lever i två vitt skilda världar men eftersom det är dumt att sluta hoppas jobbar jag på någonslags sammanstrålning så småningom... God natt!

2 kommentarer:

 1. Låter helt galet men jag har tagit ledigt i morgon för att sova. Jäkla skitvirus!
  Kramar

  SvaraRadera
 2. Hej!
  Har googlat Odd Molly Ming jacket o ser att du provat den. Funderar vilken storlek dy normalt har? Är sjölv en normal 36a, förutom över höften, vilken stl borde jag ha? Har hört att den är stor i storleken, stämmer det? Har stl 1 i de flesta D Odd Molly plaggen, men några tröjor i nollan. Har oxå någon blus i stl 2. Du ser väääldigt liten o slank ut, o stl 1 ser alls inte stor ut på dig?? Har funderat om jag ändå borde försöka hitta en nolla men är orolig att den blir kort . Hoppas du vill hjälpa mig, du d ser väl min mailadress..?
  Mvh, Siv

  SvaraRadera