söndag 11 maj 2014

Det måste väl kvalificera sig som nödvändighetsshopping

Missade ju en bild i mitt rapporterande. En superviktig sådan... För jag råkade ju shoppa en sak i Helsingör i lördags. Spenderade hela 21 riksdaler på denna ring:


Som jag inte tagit av mig sedan den inhandlades, så det måste väl kvalificera sig som nödvändighetsshopping. På något sätt… För ja jag måste väl erkänna att jag helt glömde av att jag befinner mig mitt i en shoppingfri månad, befriad från allt annat än nödvändigheter... Annars har det gått riktigt bra med det där åtagandet, faktiskt... Och då det inte riktigt är över än får jag väl ta igen mitt syndande genom att knipa igen med plånboken lite extra resten av månaden... God natt & Kram!

6 kommentarer:

 1. 21 kr??? Hur är det möjligt? K

  SvaraRadera
 2. Så jäkla läcker och alldeles alldeles nödvändig!
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Exakt vad jag ville höra :o) TackTack! Kram!

   Radera
 3. Som du vet läser jag din blogg... men kan inte kommentera vare sig från min iPhone, iPad eller min sprillans nya Mac. Begriper mig inte på vad det beror på... haha. Hur som ser du ut att ha det bra min vän. Ses i veckan... kraamis =)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Detsamma, kan inte kommentera hos dig, mer än någon enstaka gång, skumt men bra v kan ha lite koll på varandra :o) Kram!

   Radera