torsdag 1 maj 2014

Vet inte om det är åldern eller om jag bara är ovanligt dum

Det var en ganska intressant upplevelse det där med att ha prov. Någon slags nervositet infann sig aldrig men däremot en stor dos stress, då jag ganska snabbt kom till insikt med att de 60 frågorna, där många skulle förklaras väldigt ingående, inte riktigt matchade de två timmar som fanns att tillgå för uppgiften. Så jag fick hoppa över en del. Men jag lyckades ändå landa på ett siffertal som visade sig ligga över det som räknas som tillräckligt för att klara av jobbet som drar igång på måndag. Ändå känner jag att det kanske kan behövas en anings påläsning. Och det finns ju en smula att ta av vad gäller utbildningsmaterial om man säger så:


Schweizernöten ingår dock inte i kunnandekraven utan figurerar endast som ett överlevnadsmedel. Ett välbehövligt sådant de gånger hjärnan har ställt in sig på att vägra ta emot mer information. Och de gångerna har varit många. Väldigt många. Vet inte om det har med åldern att göra eller om jag bara är ovanligt dum men jag väljer oavsett att skylla på det första. Att det är tufft att försöka invadera skallen med helt nya kunskaper i gigantmängder och det under heltid plus, extratufft när man haft åratal på sig att komma ifrån sådant… Fast idag blir det inget pluggande utan ett mission i att komma ikapp med sådant jag inte hunnit de senaste dagarna. Och förmodligen lite häng i solen också… Kärlek & Respekt!

2 kommentarer:

  1. Jag beundrar din kämpaglöd! Jag hade aldrig orkat allt det du gått igenom och ändå orkar du kämpa! Du är en förebild!
    Kramar från M

    SvaraRadera
  2. Ja du vete fasen hur jag skulle klara av ett prov under tidspress numera. Fylla i enkäter är ju inte riktigt samma sak men det fixar jag hih
    Kram

    SvaraRadera