måndag 9 juni 2014

Dagens stassar – två comebacker av skilda slag


Tillbaka som anställd inom vården. Äntligen! Miljontals saker att hålla reda på så hjärnan är försatt på snurr av högsta graden. Men! Det är det värt. För som jag misstänkte är det ett jobb som passar mig si så där tiotusen gånger bättre än det jag nyss lämnade... och det finns visst hopp om att få koll på saker. 

Betydligt mindre av varan koll har jag vad gäller mina kläder. Fast efter lite rensning i helgen dök en saknad topp upp. Den där svarta med brodyr. Lite krympt i sin bortavaro men det ska nog ordna upp sig på den fronten också Och den sprängdes inte så den blev därmed dagens andra comeback.

För övrigt klurar jag på om jag ska överge bloggen. Eller bara tagga ner. Tänkte sova ännu en natt på saken, då konstruktivt tänkande just nu mest känns som omöjlig överkurs. Så jag återkommer i det ämnet imorgon... Peace out för idag! 

9 kommentarer:

 1. Vad gött att du är igång som du ska nu!! Och att det känns bra! Dålig koll på garderoben är det här med. Skulle behöva riva ut hela skiten och se vad som finns egentligen....Kram

  SvaraRadera
 2. Hoppas allt går bra på nya jobbet.
  Stanna gärna kvar!!
  Kram Titti

  SvaraRadera
 3. NÄÄÄ! INTE SLUTA BLOGGA! M

  SvaraRadera
 4. Grattis till första dagen och att det känns bra.
  Denna eviga garderob och dess dilemma. Ibland önskar jag att som Linda skriver, riva ut allt, prova igenom, sälja, slänga skänka och bygga upp en ny, en sparsmakad och perfekt.
  Det skulle vara trist om du slutade bloggeriet men det ska ju kännas skoj.
  Kanske skulle vi skriva någonting om Odd Mollysamlandets galenskap som drabbar och vägen till ett sundare förhållingssätt.
  Kramar

  SvaraRadera
 5. Yay till jobbet och hoppas du fortsätter. Det ska jag även om tanken att sluta finns här också.
  Kramkram!

  SvaraRadera
 6. Inte sluta blogga, alla mina favorit bloggar verkar lägga ner en efter en så inte du också! <3 Dålig på att kommentera är jag men jag är inne och läser varje dag!
  Kram Marita

  SvaraRadera
 7. Alltså jag HATAR varje gång någon av mina favoritbloggerskor hotar med bloggpaus. Så sluta med det :D Jag läser din blogg varje dag och vill såklart fortsätta med det. Du är en inspiration för många! Förresten varför måste man kommentera anonymt hos dig om man själv inte har blogg? Är det dina inställningar som gör det? Mvh Nilla

  SvaraRadera
 8. Så himla gött med jobbet - miljoners grattis <3 Jag har ju bara liksom låtit bli att blogga när jag inte har lust och väntar på att jag ska få fart på orden igen. Dessutom läser jag inte så mycket bloggar heller.......
  Pöss!

  SvaraRadera
 9. Tusen Tack för er respons! :o)

  SvaraRadera