söndag 8 juni 2014

Stass, fikadejt & att känna sig på god väg mot botning


Gårdag. Stadsdejt med Anna, köpemedkaffe och parkbänkshäng. Men även en tur på HM, en sådan där de flesta klädställningar blev mer eller mindre bläddrade i. Och därpå en välbelamrad loppis som fikaplatsutsikt. Men inte en enda gång kände jag den minsta lilla dragning av köpsug. Vilket känns nästan löjligt bra, som ett storkliv på väg mot är ett mål jag har, det att bli botad från allt onödigt villha. 

Om man drar upp forna dagars komplett bindgalna shopping av Odd Molly-plagg så är jag redan milsvid ifrån, tack och lov, för jag skäms faktiskt rejält över beteendet jag låg inne med då, för ett par år sedan… Men eftersom jag är en anhängare av fenomenet allt eller inget så är planen att komma till punkten där jag är totalnöjd med det jag har och inte minst använder allt jag har. Och det är alltså det jag jobbar på i dessa tider. Just idag kommer kampen att fortsätta genom projekt rensning av boning… Kanske att jag till och med vågar mig på att bjuda ut ett par Mollysar jag hållit hårt i men aldrig använder, vi får väl se… Tjing!

4 kommentarer:

 1. Jag behöver göra detsamma och sluta shoppa så tack för inspiration!!! M

  SvaraRadera
 2. Inte behöver du skämmas och var sak har ju sin tid. Du var och är ju dessutom mollysamlarnas egen musa, få kombinarar lika edgigt som du har gjort även om jag saknar många andra.. Själv är jag milsvid ifrån.
  Det gäller väl att använda det som finns i garderoben, byta ut sånt som inte längre funkar, bli köpsmartare.
  Själv kan jag känna ånger över alla pengar som gått till onödigheter som godis, icke utnyttjade träningskort, alla dessa inredningstidningar osv.
  då och då kan jag fundera över hur bankboken sett ut utan alla dessa onödiga småköp.
  Lycka till med försäljningen och din eminenta plan. kramar

  SvaraRadera
 3. å hade definitivt behövt gå i din skola.

  SvaraRadera
 4. Ja herregud vad vi höll på! Sjukt som fan var det! Har trappat ner på all shopping överhuvudtaget.Kan knappt stänga garderoberna, då behövs inget mer......Kram!

  SvaraRadera