Powered By Blogger

tisdag 30 juli 2013


... en korg i metall som jag har lite alternativa användningsområden åt. 


Ost och kex som huvudrätt, popkorn och jordnötter till efterrätt. Ett fint arrangerat gottebord...


... tillpiffat för skönhetens skull.


Ja och där satt vi, i timmar. Till Jenny plötsligt upptäckte att vinet tagit slut...


... så det var inte mer att göra än att knalla iväg och shoppa påfyllning. Och lite fjäsk till Ajax hund, kompensation för min bortavaro från henne. 


Hittade en stolle på vägen, svensk med en hel palm fastsatt på skallen. Porrigt! Under tiden hade Jeanette hittat sitt nyuthämtade paket. Innehållande...


... samma blommiga fulcoola Pleasejeans som jag också har.


Och när vi lite började känna att det kanske var läge att avrunda återvände solen, och då fanns det liksom inte en chans att vi ville lätta. Förrän mörkret plötsligt omslöt oss och klostret.


Ytterst sällsynt men minsann om jag inte kan se lite glad ut lite då och då.


Ja, lite så var det. Måndagen som räddades undan tristess med hjälp av dessa sjukt sköna damer. Som jag definitivt hoppas jag inte dejtat för sista gången... Peace out för nu!

5 kommentarer:

  1. Blir Happy Happy av att läsa din genomärliga sköna blogg! Du är ett levande bevis på att en kris inte behöver beyda att livet tar slut :)Iblan är du lite taskig och klankar ner på dig själv, det kan du lägga ner !Du visar vilken inre kraft du bär, du resonerar klokt och beter dig på ett förnuftigt och moget sätt. Schysst med brudar som inte blir världens bitterkön, ego och drar igång vendettor ! Kör på och lev som du lär ut :) så blir det fler än jag som blir Happy Happy:)
    Kram Lollo i Tormestorp

    SvaraRadera
  2. Fan vad gött ni har haft det! Bra att glittervinet inte var gott, ångrade lite att jag inte köpte sånt men nu kan jag släppa det:) Kram!

    SvaraRadera
  3. Gillar verkligen att du ser så glad ut. Dee är du värd. Kramis

    SvaraRadera
  4. Härligt att se dig tokskratta
    <3

    SvaraRadera
  5. Defenetivt inte sista gången det kan du skriva upp ;)) vi ska ha inrednings party ;) Jeanette

    SvaraRadera