Powered By Blogger

måndag 8 juli 2013

Ett galet mischmasch & hämtat hem saknade

Ilska och befrielsekänsla. Någonslags obehaglig förnekelse som jag helst vill tippa i sundet, kamp för att fästa fokus dit jag vill och på det rastlöshetsstämplad tokenergi. Schizofrent och galet även på andra vis? Säkerligen men samtidigt kan jag inte låta bli att fascineras en smula över hur mischmaschet av känslor och tankar kan fara i så skilda riktningar samtidigt… 
Dra ner så djupt, sprätta iväg i positiva små toppar… Samtidigt har jag dragit i lite småtrådar av att få någon annan slags ordning på livet, tillvaron, framtiden. Betoning på små men ändå. Och så har jag hämtat hem denna saknade darling…


… Ajax hund, och hennes lika saknade syster. Passade på att fika i trädgård i timmar med världens bästa svärmor, ex-svärmor samtidigt. I mitt nästa liv ska jag banne mig se till att skaffa mig en trädgård för som jag saknar att ha en egen… Så utspårade drömmar om det har också blandat sig lite med övrigt i skallen. Och tänka gör en trött har jag märkt, riktigt trött, så god natt & peace out för idag!

11 kommentarer:

  1. Kram<3 Och du tjatar med mig hur mycket du vill!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja vid det här laget lär jag ju redan ha tjatat så stora hål i skallen på dig så de som kommer härnäst har någonstans att rinna ut... ;o) Löv jo!

      Radera
  2. Tills nästa liv är du välkommen att använda min trädgård.
    Finns massor av gräs att klippa och vinbär som snart är mogna.
    Fattar hur du menar och greppa vår vän Dain; han lägger saker på plats.
    Kram!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Och du vet ju redan att jag gillar att klippa gräs :o) Ja Dain har ju fått lite uppmärksamhet redan och mer ska de bli... :o) Kram!

      Radera
  3. Massor av kramar till dig!

    SvaraRadera
  4. Det är väl inte så konstigt om alla känslor och tankar spretar åt alla håll samtidigt, energi som kan försätta berg i gungning samtidigt som den stora tröttheten infinner sig.
    Skönt att du har en världensbästa ex-svärmor, det är någonting att vara tacksam över (samma här så jag vet).
    Och den där gräsplätten det kan du ordna dig i detta liv så småningom.
    Kramar och minsta lilla så hör du av dig

    SvaraRadera
  5. Ajax är så supersöt liten dam! Förstår du befinner dig i en känslomässig berg o dal bana. Bra du redan börjat dra i några trådar. Skönt du har vänner på nära håll nu. Trädgård är du redan om en temporärt lovad. Tror också du såsmåningom har en egen att ta hand om. Var rädd om dig!
    Kram,
    Annelie

    SvaraRadera
  6. Gott att ha dem hemma! Med den inställningen du har, kommer allting att ordna sig till det allra bästa, det är jag fullt och fast övertygad om, Storklemar

    SvaraRadera
  7. Vad fint att du fått hem vovvarna.... bra sällskap.
    Kram Titti

    SvaraRadera
  8. Vad skönt att du fått hem hunderna. Sällskap av djur är bästa terapin. Det låter som du har rätt inställning, och du kommer att landa med fötterna på jorden även om den är skakig just nu.
    Kram

    SvaraRadera
  9. Håller med ovanstående talare och egen täppa är livskvalitet. Skönt att vovvarna håller dig sällskap, ta väl hand om dig, Kram!

    SvaraRadera