Powered By Blogger

lördag 20 juli 2013

Gårdagens stass – i butik på grund av säljintensioner

Joråsåatt… ett glas vin och tanten går i däck framför tv´n, innan klockan ens hunnit slå 21. Ganska snopet att vakna upp nu, i nattligt beckmörker och vara galenpigg, tro det är morgon, vilja ge sig i kast med någonslags aktiviteter. Men eftersom det mest är hjärnan som är med på de noterna, kroppen känner sig fortfarande lite limmad vid lakanen, så är det datorsurrandet som får stå för den mesta handlingskraften här just nu. 
Och då tänkte jag passa på att slänga in stassbilderna från igår. Avknäppta på Gina Tricot. Genom två speglar för säkerhet skull, ifall jag inte skulle fastna i den första liksom. Synd bara att jag lyckades se lika stentråkigt skitsur ut på båda…


Väst – gammal som gatansak från Acne, linne – Odd Molly Rib jersey tank, white, byxor – Monrow Hope trousers, light camo, stickad väska – Odd Molly. 

Hamnade dock inte där av shoppingsug utan av säljintensioner. En tjej i min by som hörde av sig och ville prova en av sakerna jag kastat ut här under till salu-rubrik. Blev lite smånervös när hon skrev att hon skulle känna igen mig och jag nog henne… Så snacka om kul överraskning när det visade sig vara en vän till en vän, en tjej jag träffat och klassat som supernajs. Så förutom att våldgästa Gina fastnade vi babblande på gågatubänk hur länge som helst. 
Och en sådan sak kan definitivt göra min dag, att fastna i samtal med någon jag inte känner. Vilket har fått mig att inse att jag, den forna superblygisen, så mycket gillar att så kallat träffa nytt folk. Och med alla lovely brudar som uppenbarat sig i min väg tack vare bloggen så har jag fått hur många chanser till det som helst. Coolt!... säger jag som slutkläm, för jag ska nog försöka ge mig på det där med sömn en sväng till i alla fall. Mest för att det känns som en bra ide… Peace out!

5 kommentarer:

  1. Jag gjorde samma, somnade i soffan tidigt och är urpigg nu. Vilken skitsnygg och tuff stass du visar här!
    Kram!
    Erica

    SvaraRadera
  2. Gillar din dagens massor! Här är en annan tant som har svårt att hålla sig vaken på kvällaarna - trodde jag skule bli pigg av att ha semester?
    Kram

    SvaraRadera
  3. Somnade också i soffan efter 3 jobbnätter, beachhandboll och en Campari...
    Fast det där med att se sur ut på bild tror jag inte stämmer.
    Koncentrerad, inte sur. =)

    SvaraRadera
  4. Dito!Och jag säger tusen,tusen tack!Härligt att få träffa dig,en flaska vin (eller två!) på det,känns det som en stark möjlighet att vi suttit kvar ;-))Säger som du...bara hojta!!Och kom ihåg;vänd ansiktet mot solen,så hamnar skuggorna bakom.

    SvaraRadera
  5. Vill lägga till också att det fullkomligt lyste om dig!Kramar Anna

    SvaraRadera