Powered By Blogger

torsdag 25 juli 2013

Rapport från en förrgårdag med fyra lovely ladies

10.27. Tågperrong i Helsingborg. Linda och hennes coola dotter Moa kliver av efter sin två timmars färd från Ystad. Jag är där. Möter dem. Miniguidar dem en sväng på stan. Landar på ett café. Glömmer totalt att det föreligger vissa förpliktelser vid sådana tillfällen, att fotografera. Försöker ta igen vid butiksbesök.


Och igen i en annan butik där det shoppades reatishor:


Och när jag inte kunde låta bli att tänka att tydligen har folk från mindre orter lite annorlunda preferenser vad gäller turistbilder :o) 


Fast sedan hann jag inte tänka så mycket mer för vips så var även Flipfloppan på plats. Och strax därpå även Fengxumamma. Och vips så satt hela gänget på en båt till Helsingör...


... där en av de första, och största prioriteringarna var mat. Och inte vilket käk som helst utan en av de schysstaste sallader jag ätit: 


Och ska det dokumenteras mat går det ju även att tjata och då få med vad några av de andra käkade: 


Sedan blev det en runda butiksrace. Först till min och Flipfloppans favorit i denna by. Favorit eftersom vi varit där hela en gång tidigare.


Himmelrike för mig som är såld på fågelburar, det fanns ett gäng hur coola som helst men bara denna lyckades fastna på bild.


Tror inte jag besökt Helsingör utan att fotografera blomster så då gick det ju inte att hoppa över det nu heller.


Så brun, så fin och blond i håret, så snygg! 


Jag och Gunnarsson funderade om vi skulle slå till på varsitt par pornopjux för raggarkvällar på stan men kom till insikt att vi inte ens skulle fixa att stappla oss utanför dörren med dem och vingbruten i sitt hem blir det u inte mycket till raggande så vi skippade pjuxen. Slöspanade annat istället.


En annan favoritstämplad shop, som jag inte minns namnet på. 


På tal om favorit, måste vara årets sjukaste plansch det där.


Medan vissa botaniserade på blomstertorget ägnade vissa sig åt bänkhäng. Innan det blev återfärd mot gamla Sverige igen. Och...


... en stunds gräsmatteparkerande i min trädgård. Där någon öppnade paket och provade innehållet, någon annan...


... var fett nöjd med sina armband som införskaffades till vrakpris. 


Ja lite så var det. Och jag slutar där jag startade, egoknäpp med världens bästa vän, som jag har tjatat gigantstora hål i skallen på de senaste veckorna. Och hon kommer ändå frivilligt på besök. Det är stort... :o) Tjing!

5 kommentarer:

  1. Klart som fan jag kommer! Inte sista gången heller! Känner att både Helsingborg och Helsingör gav mersmak. Löv jo! Kram

    SvaraRadera
  2. Ser ut som ni alla njöt av dagen! Mysigt kunna strosa runt o kika runt på div prylar o sedan slå sig ner för lunch utomhus!
    Kram,
    Annelie

    SvaraRadera
  3. Vilken härlig dag med bästaste vännerna....
    Kram Titti

    SvaraRadera
  4. Vilken underbar dag ni haft! Lite lätt avis att jag inte kunde haka på:(
    Kram

    SvaraRadera
  5. Fina bilder på, vad jag förstår, en underbar dag!
    Vilken fin klänning du har!
    Kram

    SvaraRadera