Powered By Blogger

tisdag 16 juli 2013

Hur ska jag då kunna få grepp om en hel boning?

Från att inte riktigt ha brytt mig något nämnvärt till min nya stora obession… jag har fått inredning på hjärnan. Eller kanske rättare sagt inredningsstilar. För jag kan inte sluta klura på vilken som är min… och det är tankeslukande, har riktigt hög spaningsgrad så fort jag får en chans och är supermegakul. Fast en hel del förvirrande, för jag kan liksom inte riktigt få något grepp om vad jag vill ha, hur jag vill ha det eller ens vad jag gillar och inte gillar... Som klockan här till exempel:


Som jag har storspanat på i skyltfönstret där den står varenda gång jag gått förbi, vilket är minst en gång om dagen. Och jag kan bara inte bestämma mig för om den är rolig eller tacky, ful som stryk eller ganska cool… Hur ska jag då kunna få grepp om en hel boning?... Så jag har på känn att det lär bli en hel del inredningsklurerier här framöver. Så ni vet, är varnade… :o)
Jag har förresten sänkt priserna i min bloppis, den ni kommer till om ni klickar HÄR. Annars är det bara att säga gonatt innan ögonen går helt i kors. Så gonatt!

5 kommentarer:

  1. Det där med inredning och stilar är lite klurigt. Själv så tycker jag om en massa olika från trasmattor, gamla nötta skåp, retro, modern design och roliga pryttlar över huvud taget.
    Själv tycker jag att klockan är finrolig och går du och kikar på den mest varje dag så har den nog fått en plats i ditt hjärta.
    Kramar och ut och köp dig ett par inredningsmagasin

    SvaraRadera
  2. Godmorgon raring! Stilar av div slag anser jag personligen du kan hoppa över, iallafall gjorde vi så. Istället har vi helt enkelt köpt det en av oss eller båda tyckt varit fint. Så mao så finns det en salig blandning hos oss, huvudsaken är ju man själv tycker om det. Inte vad andra tycker! Klockan där instämmer jag med Eva, den verkar fastna i ditt hjärta, varför annars titta på den hela tiden.. När du väl kommer igång är det inga problem tror jag, ett hem går fort att fylla! (Ibland lite för fort)
    Njut av dagen!
    Kram,
    Annelie

    SvaraRadera
  3. Det löser sig nog med stilen när du blir befriad från allehanda bråte.
    Jag är ju lite extra förtjust i elefanter (kameler, igelkottar och grodor) så jag hade då inte kunnat motstå den klockan... =)

    SvaraRadera
  4. Det är svårt med inredning. En del har en salig blandning av prylar och det passar hos dem. En del mer "tydlig" stil. Det tog många år innan jag klurade ut vad jag gillar och hittade min röda tråd. Är ju rätt "tråkig" och vill ha cleant och inte så mycket färg då det ger mig ro. Hos andra kan jag tycka att en mer brokig stil är supernajs även om jag själv skulle bli stressad av att ha det så hemma. Viktigast är nog att ta det i sin takt och känna in sig.

    kram

    SvaraRadera
  5. I bland kan det vara just en pryl som blir den som sätter prägeln för övrigt, som man utgår i från. Klockan tex skulle kunna vara just en sån! Att man fortsätter bygga utifrån den med färger och tema;) viktigast är att man har saker man blir glad av och känner för:)

    SvaraRadera