Powered By Blogger

torsdag 25 juli 2013

Min anspråkslösa gårdag by Instagram

Ligger back i bloggandet, men försöker komma ikapp det slappbeteendet… genom att här och nu presentera gårdagen. Som den tedde sig by Instagram:


Med landets morgontröttaste hund som gav mig hatblicken när vovvenad kom på tal på morgonkvisten, med väntan inför möte på losercentralen och påföljande Ica-besök, som blev en dubbelvisit då jag glömt pengar hemma och fick ranta fram och tillbaka. Stressad då de fanns ett inbokat cirkelfyspass i min kalender att hinna till. Vilket jag gjorde och kunde ge betyget grymt jobbigt, grymt kul. 

Mindre jobbigt och ännu lite roligare blev dock gårdagens dejt, med snyggo-Sanna. Som efter fika i vanlig ordning hade ett litet butiksrace för ögonen. Självklart HM, alltid HM… och eftersom jag efter en stund tyckte det kändes lite patetiskt att knata i hennes fotspår i jakt på preggoprylar för varma dagar bekantade jag mig istället med utbudet av underkläder i de fyra butiker som hamnade på besökslistan. Innan vi fick sätta stopp så Sanna skulle hinna hem och få tag i glassbilen. Ett mycket viktigt mission… Liksom mitt som bestod i hantelkast med vovve i park. En park som det hårdrustades för vidrig festival i. Som börjar idag och fortlöper under de tre närmsta dagarna. Och som jag kommer fly från imorgon. Fast det är en helt annan historia… Peace out för nu!

8 kommentarer:

  1. Du har en kropp som gör de flesta avundsjuka! Var stolt och ta ingen skit!
    p&k Mikael

    SvaraRadera
    Svar
    1. Amen på den! Håller fullständigt med! Och vad skönt med morgontrött hund:) Kram

      Radera
  2. Asläcker den gula träningstoppen!
    Angående festivalen så ska jag låsa in tonårsmonstret några dagar nu?
    Kram

    SvaraRadera
  3. Fina bilder!! Personligen anser jag det rätt så skönt med morgontrötta fyrbenta! Elvira bus (katten..) har anpassat helt efter våra familjevanor. Gör som oss o flickorna. Kommer snällt in på kvälskvisten innan vi släcker ner för natten. Ser jag henne inte ( hon är 99,9% på tomten i träd eller buskar) så kommer hon när jag ropar. Så härligt det är med djur! Förgyller verkligen ens vardag!
    Skönt se du verkar i form, instämmer med ovanstående Mikael.
    Kram,
    Annelie

    SvaraRadera
  4. Hon kan få lära av Jay som kl 6 lite diskret knör in sig på trappsteget längst upp som fin vink.
    Funkar varje gång; matte vaknar och går ut. =)

    SvaraRadera
  5. Haha nu är en hel låda i frysen fylld med glass. :)

    SvaraRadera
  6. Jäklar i min låda vilken kropp du har! Go girl!

    kram

    SvaraRadera