Powered By Blogger

fredag 12 juli 2013

En gårdagskväll med finfina vännerna

Anna och Jenny, i våras två klasskamrater, nu de underbaraste vänner man kan tänka sig. En cabriolet, en bildfärd söderöver. Till ett lusthus vid havet. Kaffe på termos, en present från A som gjorde mig så glad, som satte huvudet på spiken för äkta vänskap. En liten dos egobilder och andra okynnesknäpp, husesyn på den privata strandremsan och så mycket ny, välbehövlig luft att andas... Men allra mest galna samtal, om allt från omkullvälta bilar till barnböcker vi måste läsa och min farbrors klänning. Och så mycket skratt att träningsvärken anlände, gjorde rösten lite hes och sinnet galet lyckovarmt. En gårdagskväll med den där sortens människor jag är så lyckligt lottad att ha som vänner, de allra finfinaste... Tjing!

8 kommentarer:

  1. Kommit från semester och läst ikapp, fy fan vad du hamnat i! Men du verkar stark och ha bra inställning så jag håller alla tummar och tassar att du är på väg mot något bättre! Tusen Kramar!!!

    SvaraRadera
  2. Så underbart! Jag blir alldeles varm i hjärtat när jag läser om din härliga kväll med finaste vänner :) Stor kram

    SvaraRadera
  3. Vad härligt det ser ut...bra med fina vänner och present.
    Skratt behövs!
    Kram Titti

    SvaraRadera
  4. Och precis såna människor du behöver ha runt dig just nu! Bilderna är hur fina som helst och jag längtar verkligen till havet nu! Men konstaterade precis att om exakt en vecka rullas det nerät:) Kram

    SvaraRadera
  5. Helt perfekt ju..precis vad du behöver nu! Ser fint ut där ni var..
    Kram,
    Annelie

    SvaraRadera
  6. Åh vad härligt med sådana vänner! <3
    Mönga kramar
    Jeanette

    SvaraRadera
  7. Shit så härligt det ser ut! :)

    SvaraRadera