fredag 11 april 2014

Dagens på väg till ny arbetsplats & bråk på gång

Inte supersnyggt (tanken var dock klackpjux i ett försök att få det att se lite bättre ut men jag har inte riktigt lust att trilla runt i sådana på regnhala gator så det blev fulpjux) definitivt inte färgupplyftande, men jag fick banne mig ihop en stass idag.


Nu på buss på väg till exakt samma jobb som jag haft timanställning på sedan januari (men knappt fått arbetstimmar på...) men från idag på en helt ny arbetsplats, en annan arbetsgivare. Där det väntas heldagsintroduktion. Följt av utbildning de kommande 2-3 veckorna.
Det här är dock inte det mitt hemlighetsmakeri handlar om, det jag sysslat med den senaste tiden och berättar om så fort jag kan... Så slipper ni onödighetsundra över det och över varför jag inte befinner mig i något översvallande lyckorus just nu (ni lär fatta allt sen)... :-)
Nu ska jag fortsätta tjuvlyssna på de två medelålders damerna framför mig som är på god väg att hamna i seriöst bråk om huruvida Steffo har rätt danskropp eller ej till att vara värdig att få vinna Let's dance... Det bästa med bussar måste nog vara just möjligheten till "förkovran" på hög nivå... :-) Trevlig fredag därute! Kram!

- Posted using BlogPress from my iPhone

2 kommentarer:

  1. Hahaha jag älskar "förkovran" på kommunala färdmedel :)
    Kramar

    SvaraRadera