måndag 28 april 2014

Dagens – som har tyckt synd om de i min närhet


Kofta – Hunkydory Zippy japan knit, almost black, jeans – Please, färg: vermilione (bubelgumsaprikos), mörkbruna mockapjux med fransar – La Redoute.

Det finns tillfällen då jag knappt står ut med mig själv. Som idag. Då jag lyckades vakna på helt fel sida och därmed har fått dras med ett jäkla skithumör. Till ett mestadels positivt telefonsamtal och en långvovvenad med Ajax gemensamt, och först framåt kvällskvisten, fick över mig lite mer på solsidan. Men innan dess pratar vi megagrinig, surtjurig och irriterad på allt och alla. Och till det en tryckande huvudvärk, överdriven trötthet och ett superstrulande knä. 
Joråsåatt, jag har verkligen haft anledning att tyckta synd om de som tvingats vara i min närhet…Så inför nästa dipp, för dessvärre dyker de upp lite då och då, tänkte jag försöka mota skiten vid grind. Men hur… Har ni några tips på hur man håller kinkiga kärringar på långt avstånd, helst inspärrade?... God natt & Kram! 

4 kommentarer:

 1. Var har du köpt de aprikos Pleasen och de rosa du hade en annan dag? Jag vill ha!
  Ellinor

  SvaraRadera
 2. Man måste få ha såna dagar oxå :) bara rida ut stormen och ev tala om för omgivningen hur det ligger till ;) men idag blir det säkert myycke bättre kraam :) J

  SvaraRadera
 3. Går nog inte att mota skiten i grind tyvärr. Behöver nog ut emellanåt! Men jag vet precis vad du menar. Händer här med emellanåt;) Kram!

  SvaraRadera
 4. Please bubbelgumsaprikos... sicket färg, haha =) Fin hur som. Köpte vita igår jag... kärlek <3

  SvaraRadera