söndag 13 april 2014

Om jag skulle fått välja helt fritt inom logiska ramar


Jag höll ju lyxlördag igår. Och om jag skulle fått välja helt fritt, inom logiska ramar, vilket till exempel gör att en shoppingtur i New York eller strandhäng på Kap Verde faller bort… hur jag velat spendera den så hade jag valt exakt det jag gjorde. En långvovvenad i solskenet, där jag utforskade lite nya kvarter, drömde om var jag velat bo, insöp andra atmosfärer. För att nästan en timme senare landa i Jeanettes boning. Med bästa sällskapet, godaste ätbarheterna, allmänt slappande och så mycket babbel att ordet bokstavsöverdosering alldeles säkert passar in. Så det var helt enkelt en väldigt lyckad lyxdag igår. Idag blir det åter till krav och måsten. Sådana som att till exempel göra en djupdyksstädning i megakaosade garderober. En helt annan typ av dag alltså. Trevlig söndag därute! Peace out!

3 kommentarer:

 1. Vilken härlig dag du fick i går! Lyxlördag för mig är sovmorgon, att vakna utan väckarklocka och sen frukost och kaffe i lugn och ro. Gärna utomhus om det är varmt och soligt, då är det ännu lyxigare :-) En dag utan måsten, kanske göra något kul, men det är inget nödvändigt. En god middag med vänner och familj blir den bästa kvällen!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Vilken härlig lyxdag du hade men lite lyxigt känns det allt när garderobsträlandet är klart. Den där stunden när allt hänger och ligger som det ska. Tyvärr är just den känslan kortlivad i mitt fall.
  Kramar

  SvaraRadera
 3. Tanx kompis i massor för igår det var super skönt o trevligt o babbla o babbla ;) kramisar J

  SvaraRadera