måndag 28 april 2014

Fyndet som sätter stopp för ett tag


Ett styck ganska färgstark lila sjal med broderade blommor på. Superfin om ni frågar mig. Införskaffad på loppis igår för en tjuga. Ett fynd. Men! Behövde jag den? Icke. För att vara helt ärlig. 
Så även om jag själv tycker att jag, sedan ett gäng månader tillbaka, har blivit grymt bra på att undvika onödighetsshopping så finns det mer att jobba på. Och därför är jag från idag ombord på Rosens tåg med shoppingfri månad. Som innebär att endast nödvändigheter får köpas. Vilket i min värld innefattar små måbrasaker lite då och då. 
Som en fika på stan, en flaska vin, en påse godis. Nyckelordet är att det ska vara genomtänkta köp. För det kan egentligen alltid behövas ett extravarv på hjärncellerna innan slantarna sätts i rullning. Tycker jag... Hur resonerar ni? Tjing!

- Posted using BlogPress from my iPhone

3 kommentarer:

 1. Fast den där kunde du faktiskt få tycker jag. Jämför med mina högst onödiga blommor. Sjalen är skitsnygg och du blir glad av den ;)
  Stor kram

  SvaraRadera
 2. Vad fin den var på kompis :) kram J

  SvaraRadera
 3. Sjalen är ett fynd och det kan väl vara bra att unna sig någonting innan den shoppingfria månaden. Själv kör jag igång den 1/5.
  Kramar och lycka till

  SvaraRadera