torsdag 10 april 2014

Nu är det full panik här...

… garderobspanik! Det märks väldigt klart och tydligt att jag har levt utan stil och finess men i munkjackor, slafslinnen och slappjeans lite för länge, för vilken nedrans kaos bland mina andra kläder… Fick för mig idag att jag skulle hyfsa till stassen lite men det visade sig vara ett projekt fullständigt omöjligt att ge sig i kast med på några ynka minuter. Inte en chans att få till något vettigt av de skrynkliga trasor jag lyckades bena fram ur garderoben… så det blev, åter igen, så här:


Problemet är att jag i tidig morgontimme måste ha fått ihop en vettig outfit att vistas i någonslags offentlighet med. Därav panik. Blandat med ilska över min egen slarvighet. Så i helgen blir det garderobsrensning. Minutiös och grandios sådan. Har ni några bra tips på hur man organiserar för att bäst hitta, lättast sätta ihop fungerande, gärna matchningsschyssta stassar utan att behöva riva ut hälften så emottages sådana med största möjliga tacksamhet! Tack & god kväll!

3 kommentarer:

 1. Haha... jag har inga bra tips! Här är det precis samma sak varje morgon... Får du några bra tips så kommer jag att tjuva dem :-)
  Kram

  SvaraRadera
 2. Du är en sån cool brud så du lyfter alla outfit till något mycket mer <3
  Änglakramar Maria

  SvaraRadera
 3. Vi ses imorrn o har några bra tips faktiskt ;) lycka till idag det grejar du ;) kram J

  SvaraRadera