söndag 23 mars 2014

Blodsmak, spykänslor & helt såld gånger två

Jag tränar för det mesta ett par gånger i veckan men jag anser mig inte vara speciellt vältränad för det. Därför var det i sällskap av en hel hop nervositet som jag premiärbegav mig till UX Cross idag. För det hörs ju på namnet, att vi pratar riktigt mördande hardcoreträning. Och jag hade på pricken helt rätt. Både vad gäller att jag inte är så vältränad och att det var tokmegatufft. Så jag fick äntligen känna av det där med blodsmak och spykänslor i kombination med träning. 


Ja äntligen eftersom under alla mina år som rökare satte lungorna stopp innan jag hann komma dit, liksom. Jag kan väl inte påstå att det var angenäma känslor, just då, under tiden de härjade på, men absolut efteråt, för det är ju ändå ett slags bevis på att man gett järnet. Dessutom var det jäkligt roliga övningar och garanterat ett bra sätt att bli lite mer vältränad, jobba till sig mer styrka i kroppen. Så nu är jag helt såld! På blod, svett och spykänslor… och har redan bokat samma pass nästa söndag. Då kanske det även blir lite bilder tagna, vilket det tyvärr inte blev idag då min mobil glömdes kvar i jackfickan i omklädningsrummet...

Och så har jag även lyckats bli helt såld på en klänning på Lindex som jag varit och provat nyss, fast det är en helt annan historia… Peace out för nu! Take care!

8 kommentarer:

 1. Du ÄR vältränad! Och Snygg!
  Kram från en som ser dig på F&S

  SvaraRadera
 2. Läser din blogg ofta fortfarande men lämnar inte så ofta kommentarer, jag får skärpa mig där.
  Sitter och funderar på Kap Verde och visst var det så att du är "proffs" på den ön? Ön Sal och Hotel Morabeza känner du till det? Tyckte jag kände igen bilderna från när du visade på din blogg. Rekommenderar du det hotellet och isåfall vilken rumstyp ligger bäst.......fanns så många.
  Och fortsätt att blogga så där som bara du kan!
  Kram Halvan

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha... proffs och proffs men jag har ju varit där några gånger och kan absolut rekommendera hotell Morabeza, det bästa på ön och där jag bott varje gång jag varit där. Rumstyp vet jag dock inte, fanns inte sådana att välja på sist jag var där (2 år sedan). Hojta om du vill veta nåt mer. Kram!

   Radera
 3. Nyfiken på klänningen på Lindex, om det är samma som jag har köpt, för jag tror den skulle vara jättefin på dig också. :0)
  Camilla

  SvaraRadera
  Svar
  1. Japp det var samma! Såg din kommentar i andra inlägget, Tack! Kram!

   Radera
 4. Jag gillar att ta ut mig men det vette fan om jag är såld på spykänslan än;) Kanske kommer dit jag med en vacker dag! Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nja jag är nog inte såld på den jag heller men bara så jäkla najs känna känslan, att det är så stor skillnad nu mot när jag rökte, om du fattar... Kram!

   Radera