torsdag 6 mars 2014

Snubblar över, inte anti & kränkande – svar på era frågor

Jag hade ju frågestund här förra veckan. Och fick ett par undringar som jag tänkte att det kanske är hög tid att ge ärliga svar på. Så därför kommer de här: 

Jag undrar om du tänker ut vad du ska ha på dig kvällen innan till exempel eller om du gör det i sista sekund? Jag försöker ofta härma dig men det blir aldrig lika bra har du några tips? 
Det är väldigt sällan jag tänker ut en kommande stass i förväg. Och de få gånger jag gjort det har ändå oftast slutat med att jag tagit på mig något helt annat. Just för tillfället är jag ganska less på kläder så nu blir det oftast det jag snubblar över först. Men det är ändå, som i princip alltid prio på det jag känner för, trivs i, det som just där och då känns mest som jag. Om ni fattar vad jag menar… Vilket även är mitt tips, att klä sig i det man trivs i och skita i vad som är trendigt eller inte. 

Jag vill fråga vad du saknar mest med att inte vara i ett förhållande med någon?
Närheten. Någon att krama, få ömhet och kärlek av, dela smått och stort med, någon att berätta allt för. Även om jag har vänner jag absolut delar det allra mesta med rent verbalt så är det ändå skillnad med någon som står så där extra nära som det i alla fall enligt mig ska vara i ett förhållande. 

Har du ett kärleksförhållande med någon? Om inte varför inte? 
Nej det har jag inte. Helt enkelt för att jag inte har sprungit på någon som jag har velat inleda ett förhållande med. Det måste kännas rätt ända in i skelettet annars skiter jag hellre i det. 
Jag letar absolut inte efter någon heller men är ändå inte anti. Händer det så händer det och händer det inte så får det vara strunt samma. Liksom… :o)


Jag vill veta vart du hittar dina coola smycken?
Jag har faktiskt fått de flesta smycken jag äger. Och dessutom är jag så tråkig att jag nästan bara använder samma. Favoriter är Rock by Sweden och Uno de 50. 

Och vad du skulle göra om du hade möjlighet att göra vad som helst, om du vann skitmycket pengar till exempel?
Det första hade varit att köpa mig en bostad som har allt det jag gillar och skulle vilja ha i form av till exempel komfort och öppen planlösning. Var är dock skrivet i stjärnorna för jag hade absolut kunnat tänka mig att flytta från staden jag bor nu. Jag skulle även vilja resa, göra något vettigt för utsatta djur, arbeta volontärt, hjälpa vänner och inte minst ha kul! 

Jag är också nyfiken av mig så jag undrar om du någon gång saknar din exman? Eller sårade han dig för djupt?
Helt ärligt blev jag illa berörd av den här frågan, och en aning förbannad. Jag tycker den på sätt och vis är kränkande, som om enda anledningen att inte sakna någon skulle vara att man är djupt sårad… Men jag svarar ändå… Nej, jag saknar inte. Nej, jag känner mig inte sårad! Vårt förhållande dog helt enkelt och det bästa man kan göra då är att gå skilda vägar. Tycker jag. 

Vad jobbar du med nu?
Jag jobbar med ordermottagning och kundsupport just nu.

Det var alles. Med frågor och med vad jag har att komma med denna dag. Tjing!

3 kommentarer:

  1. Ja du får helt enkelt flytta hit så vi kan killa varandra under fötterna i soffan och titta på tv:) Känns som ett bättre alternativ än att blanda in en ny karlslok just nu. Känns mest jobbigt.......Kram!

    SvaraRadera
  2. Jaaa, flytta till Linda du och så kommer ni till Öland och vi kan kalasa i Örebro när jag är hemma. Kramar

    SvaraRadera