söndag 23 mars 2014

Var den ändå inte rätt schysst som lite oversize?

Jag gick förbi Lindex och råkade se klänningen jag nätspanat från Kate Hudsons kollektion. Så jag sögs in. Först i butiken. Sedan till provrumsavdelningen. Dock bara med tre plagg då jag egentligen inte riktigt hade tid för någon provning men den där snyggoklänningen fanns bara i ett enda exemplar så jag var lite tvungen.... Fast det kan hända att jag gör ett återbesök imorgon, då det fanns mer schysst att vilja testa. Men till dess, de plagg jag lyckades kasta på mig idag:

Cardigan storlek S, 399:-

Klänning storlek S, 349:-

Klänning storlek M, 399:-

Det är den vita, den sista, som jag hade fallit för redan innan butiksbesöket. Något stor men var den ändå inte rätt schysst som lite oversize, eller… vad tycker ni? Det var alles från mig för idag så tack & hej för den här veckan! Kärlek & Respekt!

4 kommentarer:

 1. JA! Den är jättefin på dig i oversize och det är samma som jag har köpt. Kul!
  Camilla

  SvaraRadera
 2. Jo, superfin! Har en här hemma också!
  Mvh L

  SvaraRadera
 3. Jättefina allihop. Var själv in och provade nya kollektionen och det var överraskande mycket fint. Tycker absolut den kan vara lite oversize. Skönt och luftigt till sommaren :) . Själv slog jag till på den där koftan du provar överst. Jättemjuk och go tyckte jag

  Kram
  /Vivvi

  SvaraRadera
 4. Tack för era kommentarer! Jag gillade koftan också, superskön och schysst kvalitet på den, har lite svårt att sluta tänka på de nu. Typiskt nog :o) Kram på er!

  SvaraRadera