fredag 7 mars 2014

Olika pimptankar, stretchkung & kul räcker bra för mig


Uttråkad hund blev väl kanske inte helt glad då hennes tråkmatte spenderade stora delar av eftermiddagsvovvenaden med att spana på saker hon gärna skulle vilja vårpimpa upp boningen med. Något som katterna inte tycker det behövs ett jäkla skit av då de anser att de och en minimal kattong är pimp av tiptopklass. 

Vad som däremot inte lyckats nå någonslags förbättring alls denna dag är min krampande slash bristningsdrabbade slash vad-det-nu-kan-vara-vad. Och det trots att jag lyckats bli kung på stretching under det senaste dygnet. För det har tokstretchats i tid och otid, på möten, bussar, på stan, hemma… Så! Då tänkte jag att kanske ett besök på mitt favoritställe skulle fixa smärtan. Så jag gick till gymmet. Och körde två pass. Ett beprövat, ett nytt. Och! På kuppen fick jag utrett att dans fuego är attans skoj. Och! Jag lyckades fixa ett helt pass! Ett danspass! Tjohej liksom!... Dock lagades inte vaden på kuppen men det spelar trots allt mindre roll. Kul räcker fett bra för mig… Trevlig fredagskväll! Kärlek & Respekt!

1 kommentar:

  1. Fuego är jättekul... va instruktör för det passet i två år innan men mina gamla höfter fixade inte mer än så. Så nu får det räcka med Cirkelfysandet och Jympa/medel-Pulsandet =) Kramis!

    SvaraRadera