tisdag 18 mars 2014

Från järnrörsuppvaknande till en hel flaska = min tisdag


Morgon: jag bor med ett bygge utanför fönstret. Med löjligt morgonpigga byggjobbare. Sådana retliga typer som kände sig tvingade att inleda denna dagen klockan 06.08. Genom att banka på järnrör… och eftersom jag därmed var klarvaken benade jag lite i mina ytterst strukturerade jobbsökerianteckningar.


Förmiddag: en inte helt glad vovve som lite höll på att blåsa bort i kylstormandet. Lika sur var himlen så då gjorde det inte ett skvatt att jag hade arbete att gå till.


Eftermiddag: jag är fullt medveten om att det inte låter speciellt arbetsmoraliskt att kalla platsen där kaffemaskinen och vattenautomaten befinner sig som det viktigaste hörnet på jobbet, men nu gör jag det i alla fall. Och flashar samtidigt dagen stass som rakt av var påplockad med tanke på riktigt übertight med tid mellan jobbutstämplingen och incheckning på dagens efterföljande aktivitet...


Kväll: jag pimplade en hel flaska vatten och fick till och med plocka av en av mina tröjor, ja jag hade ett linne under... inget av det har hänt tidigare så vi pratar hårt pass med extra mycket puls och svett. Men ett riktigt superförbenat megakul pass. Och jag som var millimeternära att hoppa över det då jag kände mig trött och svag intill svimning strax före. Så bra att jag, ännu en gång, lät viljan vinna över känslan... Ja lite sådant vardagligt har jag sysslat med idag. Peace out & gonatt! 

1 kommentar:

  1. Började dom 6 på morgonen?! Inte roligt alls! Spinning har jag aldrig provat, kanske vore nåt att testa i maj? Kram

    SvaraRadera