måndag 24 mars 2014

Om jag skulle ta och flasha mina dagens stassar…

… som i den som bland annat var ute på favorithaksbaserad fikastund med min mamma. Den som bland annat innehöll hundtröjan från HM som jag gillar som tusan men som knäckande nog krympte i tvätten. Den passar dock än men om jag ska I-landsproblematisera så toksaknar jag det mer oversiziga stuket på den.


Och där damp även dagens andra utstyrsel upp. Den som en gång i tiden blivit inköpt i sportbutik och därmed passande nog fick haka med till Friskis denna kväll. På min premiär av skivstång intervall. Ett riktigt schysst upplägg som inleddes med ett klassiskt skivstångspass och följdes av 15 konditionsbaserade intervaller på 40 sekunder, med 10 sekunders vila emellan. Precis vad min träningsvärkssärgade kropp, från gårdagens mördarpass, behövde… ;o) Och eftersom jag inte blir ett skit roligare än så här så är det väl lika bra att säga peace out & tjing för idag!

3 kommentarer:

 1. Jag beundrar dig som orkar träna så mycket! Är varje träningspass verkligen lika kul? Om inte hur lyckas du med att gå dit ändå?
  Jag undrar för att jag önskar att jag var lika duktig på att träna som du men jag saknar disiplinen.
  Tjing från Sophie

  SvaraRadera
 2. Så fin tröja och dumma den som krympte.
  kramis och sorry för dagens tunnaste kommentar. :)

  SvaraRadera
 3. Du har så fina träningskläder vad är det för märke? / Lotta

  SvaraRadera