söndag 30 mars 2014

Varför satsa på något viktigt när vi har fotboll?

I min by finns inga pengar till sjukvård, så avdelningar måste stänga, och andra drivas med ständig underbemanning. Det är även skralt om slantar när det kommer till skolvärlden. Och besparingar, sviktande ekonomi och nerskärningar är ord som i princip dagligen figurerar i samma mening som kommunen i media. Men fotboll. Det har vi råd med. Horder av poliser, pikébussar, insatsstyrkan. En helikopter som cirkulerar över staden flera timmar i sträck. Följt av massiva rengöringsinsatser då centrum under dagen blivit förvandlad till värsta soptippen. Med giganthögar av hästbajs på toppen. Och tur det inte var akutmottagningen som fick lägga ner då huliganjävlarna inte bara hunnit demolera staden, de har även skojat till det genom pucklat på varandra rätt ordentligt… Ja varför satsa på något viktigt, varaktigt, samhällsnyttigt när vi har fotboll?… Fast vi har inte bara allsvensk skitpremiär här idag, vi har även sommartid och det, det är bra… :o) 

4 kommentarer:

 1. min pappa som är måttligt road av fotboll men som bor mellan Möllan o malmö stadium ser att det är fotboll för det är enda gången det är pikebussar i massor utanför där de bor.

  Håller helt med dig. Det är sorgligt att det ska vara så
  kram
  AnnaSC

  SvaraRadera
 2. Jag vill se bilder från träffen igår (o;
  Mia

  SvaraRadera
 3. Håller med dig fullständigt! Ren och skär idioti att så mycket pengar läggs på detta. Att man ska plåstra ihop idioter som frivilligt träffas och pucklar på varandra. I fotbollens namn. Att så mycket poliser ska behövas. Sjukt.....Kram!

  SvaraRadera
 4. Ja, vad kan man göra annat än att hålla med, men vad är väl vård i jämförelse med livsviktiga ting som fotboll? blott och bart ingenting. Det är ett resursslöseri av våra gemensamma skattepengar som slösas bort. Lägg ner eländet.
  Kramar

  SvaraRadera