tisdag 4 mars 2014

För att köra en repris på dem om några månader

Dimgrått och egentligen ganska depptrist. Men på något sätt lite fint ändå. Och lugnt, tyst, stilla. En liten undanstoppad oas mitt i stresstaden. Dit jag och Ajax tog oss för att knalla runt en stund igår efter några arbetstimmar och kul kompisdejt. 


Tanken med bilderna är att köra en repris på dem om några månader. När det står sommar, eller åtminstone vår i kalendern. För att se skillnaden… Och mer än så har jag inte att komma med för tillfället så peace out för nu och take care!

2 kommentarer:

 1. Det ser mysigt ut och det ska bli roligt att se samma vyer i vårskrud :=)
  Malin S

  SvaraRadera
 2. Josanne.. Sänker vi inte själva OM i graven!!?? Även om vi nu inte tycks vara deras målgrupp ut så har vi väl något att säga till om.. Menar bl.a hur andra handsvärdet sjunkit till botten på Tradera. Om vi kan yttra en åsikt är ju bara bra men våra garderober blir ju lidande i slutänden. Kanske inte helt genomtänkt men jag blir lite ledsen hur det gått.. Sålde nyligen på T fyra par Pleans jeans i storlek M. Trodde ingenting med tanke på OM. La 100 utrop o fick över förväntan. Så nu har jag kunnat köpa mig x-small som är min storlek uppenbart. Fast jag förstår inte hur..jag som är både lång o stor.. Knäppt det också. Bidde långt det här.:))
  Kramar,
  Ánnelie

  SvaraRadera