onsdag 19 februari 2014

Dagens – som gjorde en kostnadseffektiv upptäckt

Jag har varit på ett ställe idag som befinner sig på minipromenadavstånd från Stadium outlet. Och eftersom det är en butik jag aldrig varit i men känt en rätt stark dragning till så var jag såklart tvungen att avlägga visit där. Fastnade på avdelningen med träningskläder. Och det fanns en del, men det var inte förrän jag råkade hamnade på barnavdelningen som jag fastnade för något på riktigt liksom. Och samtidigt gjorde en såväl väldigt trevlig som kostnadseffektiv upptäckt…


… nämligen den att träningskläder i centilongstorlekar är betydligt billigare. Och! Jag kan ha dem! I alla fall de där cerise tightsen på bilden. För jag tyckte de såg lagom ut och provade därför. Och mycket riktigt, de passade. Dock var jag stressad, snabbprovade, blev skeptisk då jag tyckte materialet var lite tunt och skippade därför köpa dem. Och såklart ångrar jag det nu… Är det typiskt varenda gång man velar eller?… fast hade jag köpt dem hade jag säkert ångrat det… :o) Vad jag däremot var lite allmänt småhyfsat nöjd med var dagens stass. Denna:


Fast strax blir det omsvidning till outfit som är mer reglementsenlig när man ska stå i receptionen på Friskis. Lutar åt träningsdress, så det blir svårare att skippa passet som drar igång samtidigt som min arbetstid mynnar ut. Kan vara ett smart drag om det ska bli någonting alls tränat den här veckan… Trots att jag, tyvärr, inte har några nya träningsbyxor att flasha runt i... ;o) Peace out & Take care!

6 kommentarer:

 1. Det var lääääänge sedan den här röven kom i centilong;) Vi har en Stadium Outlet i Örebro, var alldeles för länge sedan jag var där.....Kram!

  SvaraRadera
 2. Det är bara anorektiska människor som kan ha barnstorlekar!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Och det är du expert på din jävla fega anonyma dåre? Vet fler än så som kommer i 170 cl utan att vara anorektiker eller att svälta sig själva. Folk har olika kroppskonstution helt enkelt. Vissa är stora (som jag), vissa är små. Och vissa är helt enkelt små på andra områden och tar alla chanser dom får att slänga ur sig nåt elakt och försöka nypa åt andra anonymt. Varför kan man ju undra....

   Radera
 3. Så bra du hittade den avdelningen! Billigare gör ju inget, eller hur! Att det kommer beska kommentarer är tydligen ofrånkomligt. Tråkigt bara vissa människor måste lämna surt efter sig..
  Ha en fin torsdag!
  Kram,
  Annelie

  SvaraRadera
 4. Till den anonyma besserwissern: jag som är betydligt kurvigare än Josanne har ibland 160/170 och kollar då och då igenom barn/ungdomsavdelningarna efter basplag. För övrigt håller jag med Linda - skaffa dig ett liv och sluta fjanta dig här du mycket lilla människa!

  SvaraRadera
 5. Hejsa :) Håber det er ok, jeg skriver her (jeg kunne ikke lige finde din mail?) Vil du rette mig på din blogroll? Min nye blog hedder bare www.inspire-me-today.dk
  Jeg lægger selvfølgelig også dig ind, så snart jeg finder ud af at få den lavet på Wordpress ;)
  Kram fra DK

  SvaraRadera