måndag 10 februari 2014

Odd Mollys höstkollektion 2013 – favoritlista vs verklighet

När jag lagt ut inlägget med de vår-Mollysar jag är mest nyfiken på igår började jag fundera över hur det egentligen blev med de jag höll som favoriter från kollektionerna som släpptes i höstas. Så jag kollade upp det nu ikväll. Och insåg att vi pratar rekordlite shopping, för av de 28 plagg jag favoritlistade är det bara två av dem som har landat i min garderob, en dock i två färger, och ytterligare en annan som inte ens figurerade på topplistan. Och det handlar om denna kvartett:


Grampa shirt, dark pink
Cigani zip blouse, white
Morethanawoman busarong, chalk 
Morethanawoman busarong, lite almost black 

Dock ska det väl erkännas att om jag skulle få chansen att även lägga vantarna på Mockup blazer i almost black eller Velvet jacket i färgen pearl så hade jag definitivt inte tackat nej… Men annars är jag faktiskt nöjd med mina ynka fyra. Hur knasigt det än låter… :o) Jag ska bara bli kompis med Cigani också, vi är nämligen inte helt överens just nu, men det är en helt annan historia... Peace out!

1 kommentar:

  1. Det där är ju både snygga och användbara köp. Ciganin är så fin, värd att kämpa för vänskapen. Mockup blazer hamnade här, fast i den blå färgen. En kombinerad födelsedag och fått ny tjänstpresent till mig själv.
    Kramar

    SvaraRadera