lördag 22 februari 2014

Jag tror det handlar om ett annat slags överdoserande


Efter träningshaveriet begav jag mig på utflykt med min mamma, vovve och spränghuvudvärk. Den sistnämnda skulle möjligen kunna härstamma från gårdagens vinande men jag tror nog ändå att det handlar om ett annat slags överdoserande. Som stavas tankar, funderingar, tokmånga grubblerier och en viss form av psykande oro… För jag sitter mitt i ett slags dilemma, som för en gång skull inte enbart är av negativ karaktär, det kan till och med vara så att det drar med sig något riktigt hejdundrande superskitbra i slutändan… 

Men! Det vet jag inte än, och innan jag vet måste jag fatta förbaskat avgörande beslut. Dilemma som sagt och därav allt skalledunkande tänk... Och fy fan vad elakt att säga a men inte ett smack mer… fast jag lovar att berätta rubbet när jag befinner mig på andra sidan grubbleriet… Och nu vet ni varför jag är ofokuserad, snudd på senilknasigt orationell emellanåt… :o) Peace out! Kärlek & Respekt!

3 kommentarer:

 1. Ringer i morgon kväll och blöddrar dilemmat med dig! Kram

  SvaraRadera
 2. Usch ja, grubblerier i olika former kan ta 'halvt ihjäl' en!! Dessutom fatta ett viktigt beslut.. Tror på dig! Även om du inte är bäst i allt!
  Kram,
  Annelie

  SvaraRadera
 3. Då får vi nyfikna vänta och längta :)
  Lycka till snygging!
  Kram A

  SvaraRadera