tisdag 18 februari 2014

Lite sådant jag har ägnat denna dagen åt

Världens morgontröttaste hund gillar inte de där rutinerna med att det ska ut och valsas i samma veva som ljuset gör entré. Speciellt inte om det tillika regnar. Vilket hon visar genom att lägga på sig värsta surminen och lite uppgivet slowmotionvovvenada. Inte helt populärt hos matte med en arbetstid att passa. Men jag kom dit, i tid, jobbade ett gäng timmar, gjorde ett försök att stassdokumentera under fikarasten och var sedan riktigt glad att mörkret inte hade hunnit dyka upp innan jag slutade. Därav en liten snabbsväng på stan.


Med insupande av vårluften som ligger på lur, ett kameraknäpp för att påminna mig själv om att inte glömma utställningen med Christer Strömholm som pågår på stadens kulturhus, lite allmänt span i skyltfönster och en spontansväng in på Stadium som hade kvar ett ynka exemplar av den där tokrosa reajacka jag spanat på ett tag, den som en av instruktörerna på Friksis har, som gör mig jäkligt glad varje gång jag ser den på henne. Så! Den blev provad. 
 Och det var lite i den vevan jag upptäckte att jag var hungrig intill svimningsgränsen, och tydligen helförvirrad i tiden för jag missade träningspasset jag tänkt gå på, tog en långvovvenad istället. Och nu körs det tvättmaskin, tröttkollas på tv och menlöshetsplitas här, som synes… Ja till exempel lite sådant har jag ägnat denna dagen åt, ifall någon nu, mot alla förmodan undrade... Tjing!

3 kommentarer:

 1. Älskar jackan!!! Vill ha!!! Stadium nästa!!!

  SvaraRadera
 2. Jag kunde inte hitta den på Stadiums hemsida! Vad är det för märke?
  Camilla

  SvaraRadera
  Svar
  1. Märket är Everest. Inte tittat efter den på hemsidan, bara i lokala butiken så vet inte om den funnits i webshopen alls. Tycker sortimentet skiljer sig lite där och irl ibland...

   Radera