lördag 8 februari 2014

Deckade familjen laddar inför nervöst spektakel

Jag skyller inte på dagens cirkelfyspass, för även om kroppen var gravt invaderad av träningsvärk redan från start, och därmed väldans osamarbetsvillig, så var det ett jäkla kul pass. Med en av mina favoritinstruktörer (ja jag har ett litet gäng sådana) Hanna och sällskap runt banan av kollega Malin, hennes söta syster och min nya tuffa träningsmate Anna, bästa kombon av folk att peppas till att ge järnet liksom. Jag skyller inte heller på den gräddöverdoserade semlan, för även om den säkerligen innehöll 800 tröttande kalorier så var den för god för att ge skulden… 

Jag skyller däremot på allt runt omkring mig. Allt det som skapar ständig oro, stress och press, det som väcker mig sjuttioelva gånger om natten, det jag väljer att inte dra in här. För jag är helt övertygad om att det är det, och ingenting annat, som har hållit mig i någonslags megadeckat tillstånd denna dag. Vilket även har smittat av sig på Ajax och katterna. Så skulle jag stoppa in dagen i en innehållsmarkerad låda hade jag definitivt valt den det står superslowmotion på. Fast vi har en fin lampskärm i sovrummet (den som shopsades på Ikea i onsdags).


Fast! Vi börjar dock pigga på oss en smula här nu. Och mycket bra det då det ju snart uppenbarar sig en Melodifestival på tv att hårdbevaka. Nej jag är egentligen inget freak av detta spektakel, alls faktiskt. Men! Förra veckan fastande jag och bästa Gunnarsson framför först omgången, vilket var himla skoj, troligen mycket på grund av sällskapet… och ikväll känner jag en som är med, en underbar människa jag tycker mycket om så självklart att det måste hejas på härifrån då. 

Säkerligen kommer det att vara lite nervöst också. Jag har till och med smyglyssnat på låtarna på nätet och den som personen jag känner kommer att vara med och framföra är, enligt mig, en av de tre bästa. Om ni är nyfikna på vem det är jag pratar om får ni gärna gissa :o) Annars kan det hända att jag kommer med någonslags avslöjande efter programmet. Ska ni kolla förresten?... Tjing!

5 kommentarer:

 1. Är det bara en som tränar i taget? Verkar konstigt!.....

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, ja det ser ju onekligen ut så men bilden är från när Hanna, instruktören går igenom övningarna precis i början av passet. Det är nämligen sällan samma övningar från det ena CF-passet till det andra. Men sedan kör alla samtidigt, dock på olika stationer, så att säga... :o)

   Radera
 2. Ska kolla och heja! Dom visade lite inför tävlingen på ett barnprogram i går kväll och dom intervjuades då, verkar vara en helskön människa. Ja allihopa faktist! Så här ska tittas i kväll med. Fast ikväll har jag ju vare sig dig, Ajax eller missen med. Får nog glo själv....Kram!

  SvaraRadera
 3. ja ingen aning vem du känner. Jag hejar på den jag känner hihi. JEM eller jag känner bara en av dem Mergime (den mörkhåriga) o gillar till o med låten. Förra veckan hejade jag på Svenning då min man varit fotbollstränare åt hans brorsa. Sen hörde jag låten o ångrade mig... men JEM brukar ha bra låtar (enligt mig)

  kram
  AnnaSC

  SvaraRadera
 4. Kan det vara någon av de snygga svarta killarna från Gambia? Vet ju att du varit där (:

  SvaraRadera