lördag 15 februari 2014

Premiären som födde en upptäckt & nådde ett delmål

Träningsformen föddes i USA 1987 och har funnits här i landet nästan lika länge. Ändå har jag aldrig någonsin testat, för att jag har tyckt det verkar så förbenat tråkigt. Enformigt. Men så är det ju den där träningsutmaningen, tävlingen på Friskis där alla pass i utbudet ska testas. Så idag sopade jag mina fjantiga fördomar långt under mattan och begav mig till mitt livs allra första sesjour med…


… spinning. Och det var inte alls lika tråkigt, eller enformigt som jag föreställt mig. Det var faktiskt till och med lite skoj. Varierat tempo och motstånd, olika stilar på själva cyklandet, riktigt grym musik. Och! Det som nog var bäst av allt, jag upptäckte plötsligt att min kondition visst har förbättrats avsevärt. Bara så där, eller egentligen säkert sedan jag slutade röka för drygt fyra månader sedan :o) 

Och en annan bra sak är att med även detta pass provat har jag lyckats beta av en tredjedel på tävlingstalongen. Första delmålet. Liksom. Nästa får bli att nå upp till hälften innan den här månaden är finito. Resten av denna dag kommer däremot inte att handla ett smack mer om träning. Utan om vovvenad, semleätning, tvättning, småfix på stan, matlagning, tv-hängande, lite sådant lagom lördagslulligt… Hoppas ni också har en bra lördag därute! Tjing & take care!

1 kommentar:

  1. Fredrik och Johan är de bästa spinledarna prova deras pass!

    SvaraRadera