söndag 16 februari 2014

Om hur jag visst råkade bli en sådan där djurmönstertant

Egentligen är det inte så avancerat och högtravande som jag försöker få det att låta i rubriken... För det handlar bara om en kortlivad rabatt på 25 procent, ett plagg jag spanat in mig på som dock inte fanns i min storlek i butiken och istället en påsprungen rea-ställning, där jag på stört tokföll för en supermjukt stickad liten sak. Som fick mig att direktkänna att antingen blev det den eller inget, och därför blev den också det enda som fick åka med in i provhytten. Jag pratar om denna:


Som alldeles riktigt fick följa med mig hem. Och vips så hade jordklotet, väldigt oväntat ännu en djurmönstertant klampandes på sig… ;o) Och vips så hade jag något annat att ha på mig än ”de skittrista träningskläderna” som någon anonym ondgjorde sig över att ”jag skrytaktigt alltid bara visar nuförtiden”. 
Joråsåatt, det är inte helt lätt att göra alla nöjda, så jag håller mig till att vara lite glad själv, för min nykomling och för min samling träningskläder, saker att ha på sig som åtminstone jag råkar gilla… :o) Peace out för nu! Och take care därute!

5 kommentarer:

 1. Välkommen i klubben:) Och vill man inte se skryt och tråkiga träningskläder finns det ju säkert en ziljon andra bloggar att läsa. Hur fan orkar folk?! Kram

  SvaraRadera
 2. Bisarra avundsjuka idioter! Skit i dom!!!

  SvaraRadera
 3. Skämtar du? Har någon kommenterat att du har träningskläder på dig.....
  Man tror man smäller av! Den personen kan väl göra en egen blogg och visa det han/hon vill se.
  Fortsätt och visa dina träningskläder!!!!
  Kram A

  SvaraRadera
 4. Kvinnor över 40 bör inte bära leopardmönstrat fick jag höra häromdagen... Ska vi informera Britt Ekland om det? MVH Anna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad bra! Då har jag ett år till på mig att frossa i djurprint då;) Men det är ju så jävla löjligt att det skulle finnas åldersgränser på vissa saker! Man har väl på sig det man trivs i och sen ska folk helt enkelt skita i resten! Kram:)

   Radera