Powered By Blogger

onsdag 1 januari 2014

Dagens återanvända & kärlek till ett lite galet plagg


Igår med Ashpjux, liten blingkofta, smycken och i alla fall en smula styrsel på frisyren. Idag, som går till historien som en av de slappaste dagarna ever, med mjukismoonboots, brillor och håret på okammat svaj. Fast blusen är lika skrynklig. Den som jag gillar så mycket att jag nästan skulle vilja sova med den också och därför har den inte varit av tillräckligt länge för att hamna under ett strykjärn. 

Ett annat plagg, eller snarare typ av plagg som jag plötsligt en dag vaknade upp och kände en oförklarlig kärlek till är ponchos. Trots att jag samtidigt tycker att det är ett ganska galet typ av plagg, liksom otympligt då armarna får lite tvångströjefenomen över sig, ganska svårmatchat, tycker jag i alla fall, onödigt, på något sätt. Ja jag kan inte riktigt förklara… Så! Jag kastar över ämnet till er; vad tycker ni om ponchos? Hiss eller diss? Det var alles för idag. Peace out & Kram!

5 kommentarer:

  1. Jag älskar allt vad ponchos är, så en klar hiss från mig.
    Kramar

    SvaraRadera
  2. Tycker att det är snyggt med ponchos. Skulle vilja kunna ha såna. Men känner mig som en pingvin i dom! Så både hiss och diss! och klart du ska ge mig fingret i bland, vore ju inte samma sak utan;) Kram!

    SvaraRadera
  3. God fortsättning på nya året! Fick en poncho för ett par tre år sedan, Odd Molly! Denna varma mjuka sak i gråmöntrat är en klar hiss!
    Kram,
    Annelie

    SvaraRadera
  4. Skitmycket diss på poncho. Östemalmskärringsplagg i min värld. =)

    SvaraRadera
  5. Jag tycker det är snyggt med poncho, men så himla opraktisk och otympligt att ha på sig:)
    Kram

    SvaraRadera