Powered By Blogger

torsdag 9 januari 2014

En dag mitt bland regn, djungelgoogling & obskyra namn


Det har varit en sådan där dag då jag helst hade velat ligga platt framför tv´n, maratontitta på någon rolig dvd-box och äta chokladpraliner. Kanske med en riktigt stor mugg köpelatte till. Fast istället har det varit en dag fylld av fixande. 

Men jag har ändå inte kunnat låta bli att googla hudvårdsjox mellan varven. Det på grund av era tips och råd i förra inlägget som jag tackar för det allra finaste och största jag bara kan! Nu är det ju inte riktigt så att jag aldrig tvättar eller smörjer in nyllet däremot har jag grymkass koll på en del ni nämnde, sådant som serum, primer, concealer… och inte blir jag så mycket klokare av försöken att skaffa kunskap heller, för då dyker det upp ännu fler obskyra namn på pryttlar. Halleluja vilken djungel det är... något mer svårgenomtränglig än jag hade hoppats och trott. Men inte ett omöjligt projekt, känner jag. För ja, jag ser detta som ett av mina roliga livslustjagande projekt, har faktiskt hunnit skaffa mig två andra också, på samma men annat tema än detta… berättar mer om det ikväll. 

Men dock två fler frågor till er om hudvårderiet. För jag har fått för mig att det är bäst att hålla sina hudvårdsprodukter inom ett och samma märke, kanske till och med inom en och samma serie (eller vad det kallas…) stämmer det? Och är det någon som har testat de av märket Vichy och har någonslags recension att delge? Jag kom nämligen på att jag redan har en produkt av dem jag stengillar; rengöringen som heter pureté therale 3:1. Eller finns det bättre?... Det blev visst tre frågor. Så bäst att sätta punkt innan jag tjatar livet ur er totalt… Peace out! 

3 kommentarer:

  1. Djungel va namnet! Har provat nån enstaka Vichy-produkt och gillade det då. Kram!

    SvaraRadera
  2. Vichy, ACO och L300. Bra produkter på Apotek till bra priser!
    Cina

    SvaraRadera
  3. Vad vill du med din hudvård? När du vet det, då vet de som säljer produkterna vad du ska ha. Vichy säljs på Apoteket? Knalla dit och fråga vad de rekommenderar dig. Har du något redan som rengöringen, så behöver du inte det i alla fall. Jag tror på bra resultat om man håller sig till samma märke. Det jag vet är att man inte ska blanda hudvård med syror.
    Lycka till!
    Kram

    SvaraRadera