Powered By Blogger

onsdag 15 januari 2014

Jag fick en ytterst oväntad present idag…

… en present som gjorde mig såväl skitglad som lite konfunderad. Glad för att det handlar om något jag väldans gärna velat ha sedan jag såg ett intressefödande inslag på tv för ett litet tag sedan. Konfunderad då jag inte riktigt vet hur jag ska tolka det. Som att jag är förbannat otränad och i starkt behov av skärpning och tips, eller bara som väldigt gullig välvilja från en som är intresserad av hälsa och träning, till en hyfsat likasinnad. Jag väljer det sistnämnda… Och presenten är…


… Paolo Robertos relativt nysläppta träningsbibel. Med funktionella övningar att utföra på hemmaplan utan redskap. med träningspass som bara tar en ynka kvart om dagen i anspråk. Lägg till grymsnygga bilder och smilbandshöjande citat.


I love it! Och ska därför anta ännu en egenuppsatt träningsutmaning, närmare bestämt den att fixa varenda övning i boken. Även de allra mest överjävligt skitsvåra... Vilket får bli den sista träningsutmaningen på ett tag, är ju redan uppe i fyra stycken och de ska ju helst genomföras också… För enbart snack ger ju ungefär lika mycket styrka, energi och snyggbieffekt som dåliga ursäkter…:o)

2 kommentarer:

  1. Ska vara jävligt bra den där bibeln! Vet fler som lusläser den.....Kram

    SvaraRadera
  2. Otränad? nja kanppast =)
    Men lite ny inspiration kanske. På måndag börjar vi - jag och Super-Linus.

    SvaraRadera