Powered By Blogger

torsdag 16 januari 2014

Dagens – på långlunch och snöblåsig promenad

Jag har inte bara gratisshoppat träningskläder idag. Till exempel passade jag även på att dokumentera dagens stass när jag befann mig i Stadiums provrum:


En stass bland annat byggt av två återupplivade garderobsvärmare. Två Mollysar: Multi anglaise ltd blouse, white och Timeout wrap cardigan, vintage dark grey. Och med dem under vinterjackan avhandlades även ett ytterst segdraget besök på banken. Följt av en kontrast till det i form av meganajs långlunch med Anna, med en himla massa humörhöjande och på annat sätt berikande babbel. Därefter promenad i ett slags blåssnöigt äckelklimat som även Ajax fick haka med oss på.


Efter de aktiviteterna och åter i boningsvärmen fick jag ett superbra besked, som firades med ett cirkelfyspass, en påse bullar från finkonditoriet och ett glas rött.  Ett riktigt lyxfirande alltså :o) Innehållet i det där beskedet berättar jag om först när det har landat i min skalle, när jag sett det bli verklighet... :o) Gonatt & Kram!

5 kommentarer:

  1. Räkorna ser jävligt goda ut! Och jag är jävligt glad för din skull! God natt❤️

    SvaraRadera
  2. Vad snygg dagens är på dig! Lunchen får det att vattnas i munnen..ser mycket gott ut! Kul med trevligt sällskap också. Det bästa är väl (antar jag..) ditt positiva meddelande. Glad för din skull är även jag!
    Kram,
    Annelie

    SvaraRadera
  3. Grattis igen men hoppas ändå att vi kan ses snart. Ebbe vill träffa dig ju och ja jo hans mamma med klart. ;) Kramis

    SvaraRadera
  4. Boningsvärmen är inte fel efter fem veckors värme på Dominikanska :) Läst ikapp och blir glad över att du fortsättter blogga ! Blir inspirerad av dig och din ärliga blogg som bjuder på det som är kul, ärligt, vardagligt och helt ur vardagen så bara fortsätt att vara som du är.

    P.S. Till nyår var jag klädd i zebrarandiga pumps från sixty-seven och en urringad top, jag fyller 49 i september ;) klimakteriekärring eller inte, hur jag klär mig ska folk skita i !
    Kram Lollo

    SvaraRadera
  5. Vad roligt med ett superbra besked, så glad för din skull! önskar dig en riktigt fin helg! Kram

    SvaraRadera