Powered By Blogger

torsdag 16 januari 2014

En valkdöljare, ett välbehövligt och ett fulroligt par

Ett ytterst oväntat men absolut megaschysst mail för någon vecka sedan fick mig att kliva in på Stadium idag. 400 riksdaler från Friskis&Svettis att handla valfritt för och på toppen av det 20 procent rabatt. Alltså 500:- att gratisfynda upp. 
Eftersom träningskläder troligast är det jag sliter allra mest på, av allt jag äger, var det till den avdelningen stegen styrde. Och efter att ha baxnat ungefär hälften av butikens samlade utbud till provrummet blev det en valkdöljare, ett välbehövligt och ett fulroligt par som fick följa med mig hem. Jag pratar om denna färglösa trio: 


Oversize linne från Soc att använda de dagar då kroppsnära känns lite för avslöjande, de galna prickiga från Adidas som bär på en tydlig känsla av mysigaste pyjamasbyxorna och bland annat därför vann mitt hjärta på studs. Och svarta tajts från Nike som kvalificerade sig på grund av sin längd. För efter att ha svettats runt i hellånga träningsbyxor hur länge som helst blev jag av tvättekniska skäl en dag tvungen att plocka fram ett par ratade men rena trekvartslånga ur garderoben. Vilket blev dagen då jag insåg att de kortare innebär mindre värmeslag och därför har just det paret blivit flitigast använda på sistone. Och därför var de också i stort behov av ett par avbytare… Long story för en shoppingutflykt... fast nu vet ni om ni skulle undra över mina val... :o) Peace out!

3 kommentarer:

  1. Härligt med så bra erbjudande.
    kram!

    SvaraRadera
  2. Vilket bra mail du fick! Kul du hittade lite nytt till träningen!
    Kram,
    Annelie

    SvaraRadera