Powered By Blogger

fredag 17 januari 2014

Dagens – ett slags motsatsläge

Kan ni känslan av att ha en bild i skallen av hur ni vill att en uttänkt stass ska se ut när den testas på kroppen? Och har ni då även varit med om att det väldigt sällan blir som man vill? Det är i alla fall min erfarenhet, att visionen typ aldrig stämmer med verkligheten. Och i princip alltid till verklighetens nackdel… Idag var ett slags motsatsläge. Där i-huvudet-spånad stass funkade en smula bättre än jag hoppats.


Oversize t-shirt – Religion clothing, svart kavaj – HM, jeans med nitar – Please, halsband X2 – Rock by Sweden, handledsvärmare – Odd Molly, pjux – Ash. 

Och med inget mer att tillägga till de ytligheterna stämplar jag in för kväll. Med nybryggt kaffe i stormugg, en Noima katt i knäet, en Ajax hund bredvid och en lite småsexig Rocky på tv. En rätt hyfsat bra kväll att stämpla in till... Peace out!

4 kommentarer:

  1. Det är väl gött när det går åt det hållet istället för tvärsom:) Skitsnyggt! Kram

    SvaraRadera
  2. Jag känner mycket väl igen mig i allt du skriver! :-) och jag gillar din stass väldigt mycket, du lyckas så bra med att blanda stilar så det blir coolt!
    Trevlig helg!
    Kram!
    Ylva

    SvaraRadera
  3. Snyggsnyggt blev det där och visst känner jag igen mig :) Ibland skiter jag i att det blev fel men andra gånger drar jag av och på kläder tills jag är alldeles svettig och yr hahaha
    Kranar

    SvaraRadera
  4. Mycket snyggt! Och jag känner med igen mig :-)
    Kram

    SvaraRadera